Follow us

Ετήσιες Προβλέψεις 2016: Μία χρονιά βαθιάς αλλαγής: Πώς θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο;

2016: Η μεγάλη μετάλλαξη, στην οποία μας καλεί ο Πλούτωνας από το 2008, συνεχίζει την πορεία της. Ο κόσμος μας καταρρέει και ένας νέος γεννιέται. Επικίνδυνη επανάσταση! 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ετήσιες Προβλέψεις 2016

Είναι επείγον, μας λέει ο Ουρανός, να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα στις αξίες μας και να υποδεχτούμε μέσα μας μια νέα δύναμη που θέλει να εκφραστεί, αυτήν της αμοιβαίας βοήθειας της εποχής του Υδροχόου. Δεν τίθεται θέμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν, να λεηλατήσουμε τον πλανήτη, να καταναλώνουμε υπερβολικά, να χρησιμοποιούμε τη βία με σκοπό να επιβληθούμε. Ο Κρόνος θα μας βοηθήσει σ’αυτό. Ας κάνουμε όνειρα και ας δώσουμε θέση στην αδελφικότητα.

ΚΡΙΟΣ

«ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ…»

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και τον Πλούτωνα, τον αντισυμβατικό, να περιμένεις και αυτή τη χρονιά (κυρίως αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο) σημαντικές μοιραίες αλλαγές. Διεκδικείς με κάθε τρόπο την ελευθερία σου και θέλεις να κάνεις μόνο ότι σου αρέσει. Ο Κρόνος, για να περιορίσει τις ορμές σου, θα σου θυμίσει πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια συγκεκριμένη πορεία , ένα στόχο. Τίποτα δεν αποκτιέται εύκολα, πρέπει χωρίς σταματημό να κινηθείς προς το δρόμο της γνώσης καθώς η πραγματική χαρά είναι η ζωή σου να έχει μια ουσία. Μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις στο πανεπιστήμιο, να ενδιαφερθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία και την πνευματικότητα. Ο πλανήτης σου θα σε βοηθήσει από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο να μεταμορφωθείς εσωτερικά και να λύσεις, αν υπάρχει λόγος, οικονομικά προβλήματα με σύντροφο ή συνεργάτες.

Ο Έρωτας θα σε ολοκληρώσει τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και θα ντοπάρει τη λίμπιντό σου από Ιανουάριο ως Αύγουστο.

Ο Δίας θα ευνοήσει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό μπορεί να επιδεινωθούν. Άριστη περίοδος (από τις αρχές φθινοπώρου ως το τέλος της χρονιάς) για συνεργασίες ή για να πάρεις βοήθεια από ενημερωμένους συμβούλους. Μια επιστροφή χρημάτων είναι πιθανή στις αρχές Ιουνίου. Αναγνώριση στα μέσα Μαρτίου, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

ΤΑΥΡΟΣ

«ΑΝΙΚΗΤΗ!!!»

Χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι…. Χάρις στον Δία, θα αισθανθείς όμορφη, αγαπητή, θα σε εκτιμούν. Θα θέλεις να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να δώσεις ελεύθερη πρόσβαση στη δημιουργικότητά σου. Η τύχη θα σου χαμογελάσει. Τα παιδιά σου θα σου δώσουν χαρά, ο ενθουσιασμός σου θα είναι πολύ μεγάλος. Αμφιβολίες και δειλία τέλος! Με τον Κρόνο, η κοσμοθεωρία σου θα αλλάξει. Κοιτώντας το δρόμο που έχεις διανύσει τα τελευταία πέντε χρόνια, θα σκεφτείς τι βελτιώσεις και αλλαγές μπορείς να κάνεις. Με τον Ποσειδώνα, θα ακούς περισσότερο τους φίλους σου ή τις ομάδες με τις οποίες μοιράζεσαι τα ίδια ιδανικά. Η επιθυμία σου να βοηθήσεις θα είναι μεγάλη αλλά να το κάνεις συνετά, μην κάνεις κατάχρηση. Οι σχέσεις σου μέχρι τον Αύγουστο θα προχωρούν δυναμικά. Με τον Άρη μπορεί να γεννηθούν εντάσεις αλλά θα βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα που συναντάς. Νοέμβριο και Δεκέμβριο, χάρις σ’αυτόν, θα έχεις επιτυχίες.

Οι έρωτές σου θα λάμπουν στο τέλος Απριλίου, το Μάιο και τον Αύγουστο. Προσοχή τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Ευκαιρίες θα σου δοθούν τον Μάρτιο και τον Ιούνιο. Ένα συναίσθημα, πολύ δυνατό και ακατανίκητο, είναι πιθανό αρχές Ιουνίου.

Προαγωγή, νέα δουλειά, αύξηση; Από το τέλος του καλοκαιριού, η επιμέλειά σου θα αναγνωριστεί. Επαγγελματικά ανοίγματα (στο εξωτερικό;) να περιμένεις τέλος Νοεμβρίου. Μια απρόσμενη προαγωγή τέλος Δεκεμβρίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ..»

Κατάφερες, εδώ και 14 χρόνια, να επιβεβαιώσεις την προσωπικότητά σου. Αυτός ο προσωπικός δρόμος τελείωσε. Είσαι μαζί με άλλους τώρα, μέσα από συνεργασίες, που θα χρειαστεί να δοκιμαστείς. Οι σχέσεις σου θα υποστούν τις συνέπειες. Νέες θα δημιουργηθούν, άλλες θα τελειώσουν. Ένας γάμος ή ένα διαζύγιο είναι πιθανά σενάρια. Με το Δία, προτεραιότητα, μέχρι τον Σεπτέμβριο, είναι η οικογενειακή εστία! Θα είναι το αγκυροβόλι σου, η πηγή ανανέωσης για να ξεχνάς αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο. Εργασίες, μετακόμιση, αγορά ακινήτου είναι επίσης πιθανά. Ο Ουρανός θα αλλάξει την άποψή σου για το μέλλον. Οι ελπίδες σου, τα ιδανικά σου δεν θα είναι πια τα ίδια. Οι φιλίες σου θα μεταμορφωθούν κατά την επιλογή αυτής της εξέλιξης (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 7-17/6). Με τον Πλούτωνα, θα κληθείς να μεταλλαχτείς, να μεταμορφωθείς και να δώσεις τόπο στην οργή. Όμως μην φοβάσαι, σαν τον Φοίνικα, θα ξαναγεννηθείς και θα πάρεις μια νέα ορμή.

Ευχάριστοι οι έρωτες τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Φωτεινοί το φθινόπωρο. Ένας νέος έρωτας ίσως, ένα παιδί ή ένα πάθος Νοέμβριο και Δεκέμβριο; Αρέσεις, γοητεύεις τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ευνοείστε κυρίως ως τον Αύγουστο. Αλλαγές στα μέσα Οκτωβρίου, επιτυχία το Δεκέμβριο. Νέα επαγγελματικά σχέδια από Ιανουάριο ως Αύγουστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Η ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ»

Τι άνοδος αυτή τη χρονιά! Νέες επαφές και ενδιαφέροντα. Η περιέργειά σου ξυπνάει, τρέχεις (ως τον Σεπτέμβριο) σε κάθε πλευρά για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να οργανώσεις εκ νέου τις δραστηριότητές σου. Αν γράφεις, θα έχεις έμπνευση, αν ασχολείσαι με το εμπόριο ή την επικοινωνία, θα ενισχυθείς. Οι σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα και τους γείτονες θα βελτιωθούν. Η καριέρα σου θα πάρει μια νέα στροφή (κυρίως αν έχεις γεννηθεί από 7-15/7), να είσαι ξεκάθαρη στους στόχους ζωής και να ακούς τις εσωτερικές σου ανάγκες αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με τον Ποσειδώνα, η άποψή σου για τη ζωή θα αλλάξει, η καρδιά και τα συναισθήματά σου θα σε οδηγήσουν, οι φόβοι σου θα υποχωρήσουν. Με τον Πλούτωνα, θα καταλάβεις ότι ο άλλος είναι ο καθρέφτης σου και ότι μόνο η αλλαγή συμπεριφοράς σου θα τον κινητοποιήσει. Το φθινόπωρο θα σου δώσει την ανάγκη για αγκαλιές, για επέκταση σπιτιού, για μετακόμιση ή για τη δημιουργία οικογένειας.

Παθιασμένες σχέσεις και ατμόσφαιρα από Ιανουάριο ως Αύγουστο και Νοέμβριο, Δεκέμβριο.

Μεγάλη ανάγκη για επιχειρηματικότητα τον Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Άρπαξε τις ευκαιρίες τον Ιανουάριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Ευνοϊκές διαπραγματεύσεις Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Νέα διακόσμηση τον Απρίλιο, θα αισθανθείς η πιο όμορφη τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, πραγματοποιείς το ταξίδι των ονείρων σου στο τέλος της χρονιάς.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα