Follow us

To Βαρούλκο Ανοίγει Πανιά: Κάθε Κυριακή ο Λευτέρης Λαζάρου στρώνει τραπέζι με ζωντανή μουσική

Το Βαρούλκο ανοίγει τα πανιά του με τη δημιουργία χώρου για εκδηλώσεις, μαθήματα μαγειρικής κι εκθέσεις τέχνης. 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Μουσική Σκηνή Βαρούλκο (1)

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ξεκίνησε η μουσική σκηνή, όπου κάθε Κυριακή μεσημέρι ο Λευτέρης Λαζάρου θα στρώνει τραπέζι με ζωντανή μουσική!

To Βαρούλκο Ανοίγει Πανιά

Πέρασε καιρός από τότε που το Βαρούλκο σάλπαρε από την Πειραιώς κι έδεσε στο Μικρολίμανο στον Πειραιά. Ανοίγει και πάλι τα πανιά του για να φτάσει στον προορισμό μιας πολύχρονης διαδρομής και να μετουσιωθεί στο όραμα ζωής και το νέο «σπίτι» του Λευτέρη Λαζάρου. Έτσι λοιπόν, το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν το παλιό ιστορικό «Αγλαμαίρ» στο Μικρολίμανο, δίπλα στο Βαρούλκο, μετατράπηκε σε ένα μοναδικό ολοκαίνουριο χώρο, όπου ο Λευτέρης Λαζάρου δημιούργησε με την ομάδα του μια εξαιρετική νέα πρόταση και θα μοιράζεται μαζί μας όμορφες γεύσεις και ξεχωριστές στιγμές.

Ο Λευτέρης, πιστός στο ότι η γεύση ευφραίνει ψυχή και καρδία δημιούργησε στο νέο κτίριο μια όμορφη, ζεστή και άνετη σάλα, μια μουσική σκηνή με εξαιρετική θέα στη θάλασσα για να μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί θαλασσινή κουζίνα και όχι μόνο υπό τους ήχους του Χατζηδάκη, του Θεοδωράκη και του Ξαρχάκου.

To Βαρούλκο Ανοίγει Πανιά - εικόνα 2

Η έναρξη έγινε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, όπου παρευρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι του Λευτέρη Λαζάρου μεταξύ των οποίων ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, ο Σωτήρης Πράπας και καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης των Stavento κ.α.

Η μουσική σκηνή συνεχίζει να λειτουργεί από την Κυριακή 22 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή από το μεσημέρι με έμφαση στις θαλασσινές γεύσεις και ζωντανή μουσική.

To Βαρούλκο Ανοίγει Πανιά - εικόνα 3

Το νέο κτίριο διαθέτει ακόμα ένα bar για ποτό ή απεριτίφ όπου φιλοξενούνται έργα εικαστικών καλλιτεχνών και άνετες, μεγάλες σάλες για εκδηλώσεις με πανοραμική θέα για cocktail, δεξιώσεις, πάρτυ ή prive’ γεύματα.

Ο Λευτέρη Λαζάρου μας καλεί να μοιραστούμε όμορφες στιγμές και να χαρούμε την αγαπημένη, θαλασσινή κουζίνα, το φιλικό σέρβις και τη ζεστή φιλοξενία του.

Info:

Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο

τηλ. Κρατήσεων 210 5228400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα