Follow us

Ζώδια: Νοέμβριος 2015: Αναλυτικές προβλέψεις για έρωτα, οικονομικά και υγεία

Τι προβλέπουν τα άστρα για το μήνα Νοέμβριο; 

Yupiii
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII
Ζώδια Νοέμβριος 2015

Τα Φεγγάρια: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 11. Πανσέληνος στους Διδύμους στις 25.

Οι Πλανήτες: Είσοδος του Ερμή στον Τοξότη 21, της Αφροδίτης στο Ζυγό 9 και του Άρη στο Ζυγό 13

ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Άρης από τις 13 φέρνει αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου. Είναι όμως πιο εύκολο τώρα να ρυθμίσετε τα προβλήματα που αποσταθεροποίησαν τη σχέση σας ή να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Το ταίρι σου σε ενθαρρύνει και σε στηρίζει. Αν είσαι μόνη, ένας εφήμερος έρωτας μπορεί να μεταμορφωθεί σε σχέση διαρκείας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η δουλειά είναι η προτεραιότητά σου, αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος κι εσύ παλεύεις να πάρεις τη θέση που επιθυμείς. Η Πανσέληνος στις 25 στους Διδύμους σου δίνει την απαραίτητη δύναμη να προχωρήσεις μπροστά. Οικονομικά δεν μπορείς να είσαι ανέμελη. Δάνεια, φόροι και λογαριασμοί σε προβληματίζουν, γι’ αυτό είναι απαραίτητη η αυστηρή διαχείριση των χρημάτων σου.

ΥΓΕΙΑ: Η γυμναστική θα σε τονώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11 σε βοηθά να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή. Θα επικρατεί ηρεμία, θα έρθεις πολύ κοντά στο σύντροφό σου και θα είναι στο χέρι σου να περάσεις όμορφες ρομαντικές στιγμές στο πλάι του. Αν είσαι μόνη, οι μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου είναι σημαντικές, καθότι η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο έρχεται να κάνει πικάντικες τις βραδιές του χειμώνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το δεύτερο δεκαπενθήμερο η προσοχή σου στρέφεται σε θέματα εργασίας και στα οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους. Με σύστημα και οργάνωση, οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Αν ψάχνεις για εργασία, ακολούθησε το ένστικτό σου και οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν προς το τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σου ευνοούνται και μπορεί να καταφέρεις να εξοφλήσεις χρέη του παρελθόντος, όμως απόφυγε το δανεισμό.

ΥΓΕΙΑ: Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής θα βελτιώσει την κατάσταση του οργανισμού σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 25 ενισχύει την ανάγκη σου για ουσιαστικές σχέσεις. Ο Κρόνος, στο απέναντι ζώδιο, παρόλο που δημιουργεί επικοινωνιακά προβλήματα, σε βοηθάει να εμβαθύνεις και να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε παρασύρει σε εκρηκτικά συναισθήματα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Αυτόν το μήνα σε απασχολούν τα εργασιακά σου και δίνεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου. Αν θέλεις όμως να φτάσεις στους στόχους σου, θα χρειαστεί να αλλάξεις τακτική και να κάνεις υποχωρήσεις. Οικονομικά η κατάσταση σταθεροποιείται. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προστατεύει τις επενδύσεις σου και σε βοηθά να βελτιώσεις τα έσοδά σου.

ΥΓΕΙΑ: Ξεκούραση και ισορροπημένη δίαιτα είναι τα φάρμακά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η Νέα Σελήνη στις 11 φέρνει εξελίξεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Διαχειρίζεσαι με ευκολία τυχόν προβλήματα που αποσταθεροποίησαν τη σχέση σου το τελευταίο διάστημα και βάζεις τέλος σε παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται μια νέα σχέση ή ένας απόγονος που θα σε αναζωογονήσει. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Βρίσκεσαι πολύ κοντά στην επιτυχία και κανείς δεν μπορεί να σε εκτρέψει από το δρόμο σου, αφού διαθέτεις όσα χρειάζονται για να τα καταφέρεις. Οικονομικά θα επωφεληθείς πέρα από κάθε προσδοκία, αν βέβαια ξέρεις να περιορίζεις σε λογικά πλαίσια τις απαιτήσεις σου.

ΥΓΕΙΑ: Η Πανσέληνος στις 25 σου ζητά να αποβάλεις το άγχος.

Διάβασε τη συνέχεια του κειμένου στο MissBloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα