Follow us

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη: Plus: «Όσα έζησα στη Royal World Premiere του James Bond Spectre»

Hi guys,   Ζω και αναπνέω στον ρυθμό του James Bond αφού βρέθηκα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας Spectre στο Royal Albert Hall του Λονδίνου και συγκεκριμένα στο κόκκινο χαλί. 

 James Bond Spectre
Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη

Φυσικά έκανα συνεντεύξεις με το cast και εννοείται με το μοναδικό Daniel Craig και την εκθαμβωτική -στα 51 της χρόνια- Monica Bellucci. Η ταινία είναι συναρπαστική περιπέτεια με σκηνές δράσης out of this world!

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη - εικόνα 2

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη - εικόνα 3

Θα έχουμε πολλά να πούμε μέχρι τις 12 Νοεμβρίου που βγαίνει στους κινηματογράφους. Αν μπορώ να χαρακτηρίσω κάπως τον Daniel Craig από την εμπειρία της συνέντευξης που έκανα μαζί του είναι ότι είναι πολύ στοιβαρός, σοβαρός, αλλά και χαλαρός με διάθεση χιούμορ μερικές στιγμές. Έχει εκτόπισμα!

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη - εικόνα 4

Δείτε το τρέιλερ από την αποκλειστική συνέντευξη που έκανα για την Ελλάδα μαζί του:

Αν και δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη ταινία πλην του Spectre αυτή την στιγμή, πρέπει να σας ενημερώσω ότι η καλύτερη ταινία αυτής της εβδομάδας είναι το No Escape με τον Owen Wilson σε ρόλο έκπληξη.

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη - εικόνα 5

Επίσης, υπάρχει η ελληνική ταινία Μαριονέτες, αλλά και η καινούρια ταινια του Vin Diesel που υποδύεται τον Κυνηγό Μαγισσών και την οποία δεν θα σας την συνέστηνα, όσο φανατικοί του Vin και αν είστε!

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη - εικόνα 6

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι γίνεται στα σινεμα αυτή την εβδομάδα!

No escape


Το γεμάτο ένταση θρίλερ «No Escape» διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Όουεν Ουίλσον), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες. Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζον Έρικ Ντάουντλ, σε σενάριο του ιδίου και του αδελφού του, Ντρου. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Πιρς Μπρόσναν και Λέικ Μπελ.

Ο σκηνοθέτης Τζον Ντάουντλ εμπνεύστηκε την ταινία το 2006 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Ταϊλάνδη με τον πατέρα του. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους, έγινε στρατιωτικό πραξικόπημα στη χώρα. Χάρη στην επιμονή του πατέρα του, που επέμενε ότι επρόκειτο για μια ειρηνική διαφωνία, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι.

Παρά την παρουσία αρμάτων στους δρόμους και την απαγόρευση κυκλοφορίας που ίσχυε, η ατμόσφαιρα δεν απέπνεε κίνδυνο και τελικά το ταξίδι τους κύλησε ομαλά. Ο Τζον όμως, αναρωτιόταν πώς θα ήταν αν τα πράγματα δεν εξελίσσονταν έτσι. Η ιδέα του να είσαι ένας ξένος, εγκλωβισμένος σε μια χώρα που πλήττεται από εμφύλιο, έμοιαζε τρομακτική, πολύ περισσότερο δε, αν είχες μαζί σου και τα παιδιά σου. Όταν επέστρεψε στις ΗΠΑ, συζήτησε την ιδέα του με τον αδερφό του ο οποίος ενθουσιάστηκε από την πρώτη στιγμή και κάπως έτσι συνεργάστηκαν και γεννήθηκε η συναρπαστική περιπέτεια Χωρίς Διέξοδο.

Από την πρώτη στιγμή ήθελαν ο βασικός χαρακτήρας, να είναι ένας καθημερινός άνθρωπος. Ο Όοουεν Ουίλσον αποδεικνύεται όπως θα δείτε και στην ταινία χαρισματικός. Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλους σε ξεκαρδιστικές κωμωδίες εδώ όμως δείχνει μια άλλη πιο δραματική διάσταση του ταλέντου του. Η δράση κόβει την ανάσα και πραγματικά πρόκειται για μια καταιγιστική περιπέτεια που σας προτείνω ανεπιφύλακτα για να περάσετε ωραία στο σινεμά. Εγω πάντως την απόλαυσα.

Τελικά θα το δεις;

***Τρέχοντας
**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.
*Ούτε καν!


Μαριονέτες


O Φίλιππος είναι δημοσιογράφος που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ την ίδια στιγμή ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα; Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. Θα βρει τη Νικολέτα, μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου. Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται με τη βοήθεια της Λίας, μιας άγνωστης γυναίκας, που δίνει στο Φίλιππο μια σημαντική πληροφορία. Η απόφαση είναι πλέον δική τους. Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος.

Αξιόλογη δουλειά. Ένα ελληνικό φιλμ με αύρα μυστηρίου και όχι μια ακόμα κωμωδία φαστ φουντ που θέτει ερωτήματα τα οποία όλοι έχουμε σκεφτεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, για το αν δηλαδή είμαστε όλοι μαριονέτες του συστήματος. Πρωταγωνιστής ο Γιώργος Κιμούλης με το αδιαμφισβήτητο υποκριτικό του ταλέντο. Εντάξει, ίσως, η ταινία είναι λίγο αργή για τα δεδομένα της γρήγορης εποχής μας αξίζει όμως την προσοχή σας.

Τελικά θα το δεις;

***Τρέχοντας
**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.
*Ούτε καν!


Κυνηγός Μαγισσών


Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά, αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι μάγισσες ζουν ανάμεσά μας, μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπολύσουν τον Μαύρο Θάνατο στον κόσμο. Στρατιές κυνηγών μαγισσών πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου, ανάμεσα στους οποίους ο Κόλντερ, ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη Βασίλισσα των Μαγισσών και να αφανίσει τους ακολούθους της. Τη στιγμή πριν το θάνατό της, η Βασίλισσα καταριέται τον Κόλντερ με αθανασία, χωρίζοντάς τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατον ζωή. Σήμερα, ο Κόλντερ είναι ο μόνος του είδους του που απομένει και έχει περάσει αιώνες κυνηγώντας μεμονωμένες μάγισσες. Όμως, αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση, κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη, η οποία θα καθορίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

Εκρηκτική δράση, πρωτότυποι χαρακτήρες, εντυπωσιακές εικόνες: ο «Τελευταίος Κυνηγός Μαγισσών» βουτά σε έναν σύμπαν με μια πολύπλοκη, συναρπαστική μυθολογία, αδιανόητες προδοσίες και αξέχαστες μάχες. Η ιστορία διαπερνά 800 χρόνια για να ακολουθήσει την αποστολή ενός μόνου άνδρα, ο οποίος καταδιώκει την μεγαλύτερη απειλή που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα, ζώντας ταυτόχρονα αποκομμένος από τους ανθρώπους εξαιτίας της κατάρας της αθανασίας. Το inside information μου με έχει ενημερώσει ότι ο Ντίζελ ήδη μετάνιωσε που έκανε την ταινία. Το ίδιο θα το μετανιώσετε και εσεις αν την δείτε. Κρίμα Βιν!

Τελικά θα το δεις;

***Τρέχοντας
**Ευχάριστα. Ποπ κορν απαραίτητο.
*Ούτε καν!

Stay tuned @ yupiii.gr!

Οι Καλύτερες Ταινίες Της Εβδομάδας Στο Σινεμά Από Τον Γιώργο Σατσίδη - εικόνα 7

twitter: georgesatsidis

instagram: georgesatsidis

facebook: george satsidis fan page



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα