Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου Έγινε... «Κεντρικιά»: «Λόγω TiViς, βλέπεται η εκπομπή της;»

Η Κατερίνα Καινούργιου επιτέλους απέκτησε την πρώτη δική της, κατά δική της, εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου - Λόγω TiViς - πρεμιέρα - ένωση

Το «Λόγω TiViς» μου μοιάζει σαν ένα μεγάλο, εντυπωσιακό κέικ. Από αυτά με τη ζαχαρόπαστα από πάνω. Με την πρώτη ματιά σε εντυπωσιάζει. Κάτι το πλατό, κάτι η υπέρλαμπρη Καινούργιου...

Η βασική συνταγή, για τη ζύμη δηλαδή, είναι γνωστή. Το κέικ της υπόθεσης φτιάχνεται από όλα τα θετικά στοιχεία που είχε το «Δέστε Τους». Ποια είναι η ζαχαρόπασταστα στην περίπτωσή μας όμως; Τα σχόλια, τα γραφικά, ακόμα και οι «πάσες» της KatrinKen... Αν και μου θύμισαν εύκολα το επιτυχημένο σκέλος του τηλεοπτικού παρελθόντος της οικοδέσποινας της εκπομπής, όλα μου φάνηκαν εξελιγμένα, καλύτερα με απλά λόγια.

Απαλλαγμένη από τις περυσινές δυσκολίες του «Όλα Παίζουν», η Κατερίνα Καινούργιου, αν και πολύ αγχωμένη, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της και τελικά επέστρεψε όπως έπρεπε. Με μια -πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της ζώνης αυτής- παρέα στο πλευρό της. Μια ομάδα που την κάνει (μάλλον) να αισθάνεται πιο σίγουρη και να βρίσκει τα δικά της πατήματα, όπως είναι το χιούμορ και αυτοσαρκασμός της. Όπως και όσο τα διαθέτει η ίδια – δεν μιλάμε για μια απλή καθημερινή προσωπικότητα, αλλά για μια γυναίκα- υπερπαραγωγή.

Από την πρώτη μέρα της εκπομπής, πάντως, ξεχώρισα τον Γιώργο Βαγιάτα, που φάνηκε να έχει μεγαλύτερη τηλεοπτική άνεση και άμεσο χιούμορ, τον πιο έμπειρο στα σχολιαστικά Νίκο Γεωργιάδη και την ασταμάτητη Φωτεινή Πετρογιάννη, που νομίζω μίλησε περισσότερο από όλους μέσα στις δύο ώρες της εκπομπής. Δηλαδή τη δεξιά πτέρυγα του πάνελ. Η αριστερή πλευρά φάνηκε να είναι λίγο πιο ήσυχη, λίγο πιο απροετοίμαστη, λίγο πιο νωχελική. Ας δώσω και σε αυτούς λίγο χρόνο παραπάνω. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να συνηθίσω μέχρι και τη φωνή του Χρήστου Βαρθαλίτη.

Συνοψίζοντας, θα σου πω ότι η εκπομπή ήταν συμπαθέστατη. Γιατί όχι δηλαδή; Αν σου αρέσει η Καινούργιου, αν σου άρεσε το «Δέστε Τους», αν συμπαθείς γενικότερα όλο αυτό το είδος σχολιαστικής/ χιουμοριστικής τηλεόρασης, θα το δεις με πολύ άνεση. Αν δεν, ας μην μπούμε σε διαδικασία να το συζητήσουμε. Δεν χρειάζεται να δεις με το ζόρι κάτι που μπορεί να μη σου αρέσει, μόνο και μόνο για να λέμε κακίες.

Καλή επιτυχία Κατερίνα!

O Κωνσταντίνος Αντωνάτος στα social media:

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://twitter.com/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα