
Η σκέψη
Κανένα είδος φαγητού δεν είναι περισσότερο συνυφασμένο με το ποτό από το Brunch. Κανένα όμως άλλο είδους φαγητού δεν είναι ταυτόχρονα τόσο παραμελημένο ή αδικημένο. Υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης ενός brunch; Μπορεί το brunch να γίνει ταυτόχρονα δημιουργικό και ευφάνταστο ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα; Έτσι γεννήθηκε η ιδέα.
Η ιδέα
Brunch reinvasion μέσα από την διοργάνωση ενός Sunday Brunch Festival! Η φιλόξενη κουζίνα του “The Clumsies” θα παραχωρείται σε ένα διαφορετικό guest chef κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ο οποίος θα παρουσιάζει ένα brunch menu της δικής του έμπνευσης. Κάθε Κυριακή λοιπόν και ένας διαφορετικός Chef, κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό brunch menu, το οποίο και θα σερβίρεται από τις 12 μ.μ. έως και τις 6 μ.μ. Ταυτόχρονα, το Bar του “The Clumsies” θα ετοιμάζει τα ιδανικά συνοδευτικά ποτά για την περίσταση: different flavored Virgin Bloody Mary’s, non alcohol beverages, Smoothies, e.t.c.
Οι Chefs
Η λίστα με τους Chefs που θα συμμετέχουν μεγαλώνει συνεχώς και κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται και νέα ονόματα. Μέχρι στιγμής έχει προταθεί και έχουν αντίστοιχα εκδηλώσει επιθυμία να συμμετάσχουν οι ακόλουθοι:
- Παναγιώτης Γιακαλής
- Cookoovaya chefs’ team
- Χρόνης Δαμαλάς
- Στέφανος Κολιμάδης
- Δημήτρης Κοπαράνης
- Θάνος Κουλτούκης
- Ανδρέας Λαγός
- Τάσος Μαντής
- Σταμάτης Μαρμαρινός
- Jean - Charles Métayer
- Μιχάλης Νουρλόγλου
- Γκίκας Ξενάκης
- Μαριλού Παντάκη
- Δημήτρης Σταμούδης
- Αλέξης Τσιοτίνης
- Θάνος Φέσκος.
Η εκκίνηση
Τα πρώτα ονόματα που θα παρουσιαστούν στο Sunday Brunch Festival είναι:
27 Σεπτεμβρίου (έναρξη φεστιβάλ)
Θάνος Φέσκος: Sous Chef του εστιατορίου Hytra και επόμενος Sous Chef του εμβληματικού εστιατορίου Geranium της Κοπεγχάγης από τις αρχές Οκτωβρίου.
4 Οκτωβρίου
Jean - Charles Métayer: Chef de Cuisine του εστιατορίου Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens.
11Οκτωβρίου
Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των Chefs του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.
18 Οκτωβρίου
Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και Chef του γαστρονομικού εστιατορίου CTC (Σίτιση), 1ο βραβείο Γαστρονομίας στην κατηγορία Μεσογειακή κουζίνα για Chef κάτω των 30 ετών.
Επομένως…stay tuned για την ανακοίνωση του πρώτου menu που θα ετοιμάσει για σας στο εναρκτήριο brunch - έκπληξη του Festival ο Θάνος Φέσκος!
Για την συμμετοχή σας τις ημέρες του Festival θα απαιτηθεί κράτηση. Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6937085670
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr