Follow us

Η Pizza Όπως Δεν Την Έχεις Ξαναφάει: Η Μάρω Παρασκευούδη ξέρει πού θα τη βρεις

Για πολλά χρόνια την Πεντέλη την είχα συνδέσει στο μυαλό μου με τις οικογενειακές ταβέρνες, στη μέση του πουθενά, που μας τραβολογούσαν οι γονείς κάτι Κυριακές μεσημέρι. Μέχρι που άνοιξε το Coupepe και με την ασυναγώνιστη πίτσα του ανέτρεψε όλες εκείνες τις παιδικές αναμνήσεις.

Coupepe Πεντέλη

Με την αποκέντρωση να αποτελεί μία από τις τάσεις της εποχής, βλέπουμε όλο και περισσότερα μαγαζιά να επιλέγουν να ανοίξουν σε όχι και τόσο δημοφιλή μέρη. Στην περίπτωση του Coupepe, η Νέα Πεντέλη δεν είναι σίγουρα η περιοχή που θα επιλέξεις να βγεις. Αυτή όμως φαίνεται να είναι και η πρόκληση πίσω από αυτά τα μαγαζιά που επιλέγουν να κάνουν τη διαφορά. Και το Coupepe το έχει πετύχει, κάνοντας όλη την Αθήνα να παραμιλάει για την pizza του.

Η Pizza Όπως Δεν Την Έχεις Ξαναφάει

Μπορεί ο κατάλογος να είναι αρκετά πλούσιος, αφού βρίσκεις σαλάτες, snack, αλμυρές και γλυκές κρέπες, ομελέτες, σφολιάτες, γλυκά και λοιπά ορεκτικά, αλλά το δυνατό του σημείο είναι αναμφισβήτητα η pizza. Με λεπτή και τραγανή ζύμη, πάντα φρέσκα υλικά και αμέτρητους συνδυασμούς, η pizza του Coupepe είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχεις δοκιμάσει. Οι επιλογές που σου δίνονται είναι πολλές – λευκές πίτσες, όπως η cassatore με μοτσαρέλα, παρμεζάνα, λάδι τρούφας και ρόκα, κόκκινες, όπως η spicy με μοτσαρέλα, προβολόνε, σαλάμι πικάντε και καυτερή πιπεριά, αλλά και πιο gourmet, όπως η σπεκ ή η bresaola. Κι εκεί που νομίζεις ότι έχεις ξεμπερδέψει, στον κατάλογο εμφανίζονται και οι γλυκές πίτσες με συνδυασμούς που θολώνουν την κρίση σου και σε οδηγούν σε βέβαιες παρασπονδίες.

Μετά από τόσο φαγητό, η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύεσαι να ρίξεις έστω και μια ματιά στα γλυκά, αλλά, πίστεψέ με, αξίζουν κάθε θερμίδα. Από τις τάρτες με την πλούσια σοκολάτα και τη μηλόπιτα μέχρι το καλοκαιρινό millefeuille με φράουλες, στο Coupepe βρίσκεις πάντα φρέσκα, χειροποίητα γλυκά. Μην ανησυχείς για ό,τι περισσέψει – θα το πάρεις πακέτο για το σπίτι.

Η Pizza Όπως Δεν Την Έχεις Ξαναφάει - εικόνα 2

Info

Coupepe

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 31, Νέα Πεντέλη

Τηλ.: 210 8100040

Για περισσοτερες προτασεις απο τη Μαρω Παρασκευουδη, κανε κλικ εδω.

Contact: paraskevoudi@atticamedia.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα