Follow us

Πώς Θα Βελτιώσεις Την Εικόνα Σου Με 12 Απλές Συνήθειες: Ένα εύκολο πρόγραμμα περιποίησης για να δείχνεις και να αισθάνεσαι καλύτερα

Αυτές είναι οι συνήθειες πρέπει να σου γίνουν λατρεία. Για να φτάσεις κάποια στιγμή να είσαι ικανοποιημένος μ' αυτό που αντικρίζεις στον καθρέφτη και για να φτάσουν κάποια στιγμή να σε λατρεύουν οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
καθρέφτης - άνδρας

Και θυμίσου: βάζοντας στην καθημερινότητά σου μια εύκολη ρουτίνα περιποίησης, θα δεις βελτιώσεις όχι μόνο στην εικόνα σου, αλλά και στην ψυχολογία, στη διάθεση και στην αυτοπεποίθησή σου.

Μην αμελείς το ραντεβού για κούρεμα

Ναι, προφανώς κάθε κεφάλι, κάθε μαλλί και κάθε κούρεμα είναι διαφορετικό, αλλά όλα χρειάζονται τακτική και συνεπή φροντίδα. Μια συμβατικά καλή λύση είναι να κουρεύεσαι μια φορά το μήνα. Για να το εξασφαλίσεις στον εαυτό σου και στο look σου, φρόντισε να κλείνεις ραντεβού για το επόμενο κούρεμα αμέσως μόλις ο μπαρμπέρης / κομμωτής οληκληρώσει το κούρεμά σου. Πριν σηκωθείς από την πολυθρόνα του, κανόνισε να επιστρέψεις σ' αυτήν μετά από τέσσερις εβδομάδες.

Αυτό που σίγουρα πρέπει να ξέρεις είναι ότι αν ένα πρωί αντιληφθείς ότι χρειάζεσαι κούρεμα θα είναι πλέον πολύ αργά: είναι βέβαιο ότι οι άλλοι γύρω σου θα το έχουν αντιληφθεί νωρίτερα. Γι' αυτό, λοιπόν, καλύτερα να είσαι προνοητικός.

Βάλε στην καθημερινότητά σου ακόμη 11 απλές συνήθειες που σου προτείνει το askmen.gr και θα δεις ότι όλα να αλλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα