Follow us

Το Oριστικό Tέλος Tων Mύθων Για Το Μέγεθος Του Πέους: Επιστήμονες πραγματοποίησαν τη μεγαλύτερη «απογραφή» της ιστορίας και κατέληξαν επιτέλους στο τι εστί φυσιολογικό

5.000 ανδρικά μόρια είναι πολλά. Πάρα πολλά. Μην επιχειρήσεις καν να το κάνεις εικόνα στο μυαλό σου. Είναι όμως ένας ικανοποιητικός αριθμός ώστε να πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες καταμετρήσεις του μεγέθους του εν λόγω οργάνου στην ιστορία.

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
πέος

Οι επιστήμονες που επιχείρησαν το project συγκέντρωσαν συνολικά 17 σχετικές έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν υγιείς άντρες ηλικίας 17-91 ετών από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική (η Ωκεανία γιατί στην απέξω βρε παιδιά;).

Σύμφωνα με τον ερευνητή Dr. David Veale του King's College London, τα αποτελέσματα σχετικά με το κανονικό μέγεθος θα καθησυχάσουν/εμψυχώσουν όλους εκείνους τους άντρες, οι οποίοι αισθάνονται μια κάποια ανασφάλεια για το κατά πόσο πληρούν τις «αντικειμενικές» προϋποθέσεις επί του θέματος. Η μελέτη λοιπόν, η οποία δημοσιεύτηκε στην Βρετανική Επιθεώρηση Διεθνούς Ουρολογίας αναφέρει τις εξής μέσες μετρήσεις:

Δες τα αποτελέσματα της έρευνας στο askmen.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα