Follow us

H Αθήνα Υποψήφια Ως Καλύτερος Ευρωπαϊκός Ταξιδιωτικός Προορισμός: Ψήφισέ την κι εσύ στον διεθνή διαγωνισμό ανάμεσα σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης

Τον τίτλο του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Ταξιδιωτικού Προορισμού» για το 2015 διεκδικεί η Αθήνα, σε διαγωνισμό που διοργανώνει ο οργανισμός European Beast Destinations (EBD). 

Αθήνα

20 συνολικά πόλεις διεκδικούν επίσης τον τίτλο, ανάμεσά τους το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, το Βερολίνο, οι Βρυξέλλες, η Κωνσταντινούπολη, η Λισαβόνα, το Λονδίνο, η Μαδρίτη, το Μιλάνο, το Παρίσι, το Ρέικιαβικ, η Ρώμη και η Βιέννη. Ο διαγωνισμός θα διεξάγεται από τις 20 Ιανουαρίου και θα λήξει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ ο νικητής θα αναδειχθεί μέσω online φηφοφορίας.

H πόλη που θα κατακτήσει την κορυφαία θέση στον διαγωνισμό θα κατακτήσει τον τίτλο του «Καλύτερου Ευρωπαϊκού Προορισμού» για τη χρονιά και θα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί το λογότυπο του βραβείου σε κάθε καμπάνια και επικοινωνιακό project που θα πραγματοποιηθεί για την τρέχουσα χρονιά. Οι εννέα πόλεις που θα συμπληρώσουν την πρώτη δεκάδα θα αναδειχθούν ως πόλεις «ανάμεσα στους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς προορισμούς».

Μπορείς να ψηφίσεις κι εσύ τον αγαπημένο σου προορισμό εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα