Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87: «Προσωπικές στιγμές, fitness tips & έξυπνες αγορές»

Αγαπημένοι μου,Τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω η νέα χρονιά να σας έχει μπει όμορφα και να έχετε ξεπεράσει το μικρό σοκ που όλοι παθαίνουμε με τη λήξη των εορτών. Επειδή σας έχω εκμηστυρευτεί στο παρελθόν ότι τα Χριστούγεννα είναι από τις αγαπημένες μου περιόδους του χρόνου, κάθε χρόνο μετά την λήξη τους φροντίζω να απασχολώ τον εαυτό μου με πολλά πράγματα ούτως ώστε να αποφεύγω να πέφτω στην κλασική μελαγχολία που έρχεται μετά. Φέτος το έριξα στη γυμναστική και στις βόλτες! Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Κατερίνα Καινούργιου - Blog Post 87 (1)
Όπως σας είπα και στα tips της προηγούμενης εβδομάδας, η άσκηση μετά τις γιορτές είναι ό,τι καλύτερο για να χάσουμε το περιττό βάρος αλλά και για να ξεφουσκώσουμε από τα πολλά φαγητά, τους μεζέδες και κυρίως τα γλυκά που καταναλώσαμε μέσα στις γιορτές. Επειδή, λοιπόν, τα tips τα δίνω και στον εαυτό μου, την εβδομάδα που πέρασε φρόντισα να γυμναστώ αρκετά, να κόψω τα γλυκά και τη ζάχαρη για λίγες μέρες και να κάνω μεγάλους περίπατους δίπλα στη θάλασσα.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87

Πρωινή γυμναστική για ενέργεια που κρατάει όλη μέρα…
Μέχρι τώρα, φίλοι μου, με όσες μορφές γυμναστικής είχα δοκιμάσει, είχα καταλήξει ότι μου αρέσει η μέθοδος Pilates. Είναι ένας συνδυασμός ασκήσεων και στα θετικά της, κυρίως, είναι ότι δεν προκαλεί τραυματισμούς. Επίσης γυμνάζει σημεία που εμείς οι γυναίκες έχουμε ανάγκη να συσφίγγουμε όπως η περιοχή της κοιλιάς και τα πόδια. Φέτος λοιπόν, με την άφιξη της νέας χρονιάς και έχοντας στο μυαλό μου να ξεκινήσω δυναμικά, είπα να δοκιμάσω τη μέθοδο γυμναστικής Vertimax.

Πρόκειται για έναν νέο και διαφορετικό τύπο προπόνησης με ασκήσεις σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο που σου επιτρέπουν να διεγείρεις και να ωθείς το σώμα και να το γυμνάζεις σε διαφορετικά σημεία κάνοντας κινήσεις με συγκεκριμένη ταχύτητα. Έτσι αναπτύσσεις και γυμνάζεις όλες τις μυικές ομάδες του σώματός σου. Αυτός λοιπόν ο τρόπος άσκησης μας βοηθάει να αυξάνουμε τη δύναμή μας, γυμνάζει όλους τους μύες ταυτόχρονα σε όλη τη διάρκεια της κίνησης, και τέλος μας κάνει να έχουμε απόλυτο έλεγχο του σώματος καθώς και ισορροπία.

Ομολογώ ότι για ένα πρωτάρη στο Vertimax τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα, αλλά μετά από 1-2 προπονήσεις το πολύ, πιστέψτε με, όχι απλά έχει αποτέλεσμα αλλά σε κάνει να έχεις περισσότερη ενέργεια που διαρκεί όλη μέρα.
Ειδικά αν έχετε την ευκαιρία να γυμναστείτε πρωινές ώρες!

Μετά, λοιπόν, από την πρωινή γυμναστική που απήλαυσα μέσα στην εβδομάδα, το έριξα στο περπάτημα το ΣΚ που μας πέρασε. Μετά από τον χιονιά και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που είχε μεσοβδόμαδα, το ΣΚ είχα την ευκαιρία με τη βελτίωση του καιρού να πάω βόλτα και μεγάλους περιπάτους δίπλα στη θάλασσα.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 2

Αθήνα… Ελλάδα… Εδώ που πάντα έχει ήλιο… Χειμώνα – Καλοκαίρι…


Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο. Αυτή την τύχη και αυτό το προνόμιο των καιρικών συνθηκών της Ελλάδας, του τόπου μας, δεν το αποχωρίζομαι και για κανέναν λόγο. Επίσης με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται, βγαίνω έξω και απολαμβάνω τον ήλιο και τη θάλασσα, όσο κρύο και να έχει. Αυτό το ΣΚ λοιπόν βγήκα πρωινή βόλτα και περπάτησα δίπλα στη θάλασσα. Έκανα και λίγο jogging καθώς το Vertimax που δοκίμασα μέσα στην εβδομάδα βοήθησε. Ήταν πανέμορφα, ειδυλλιακά και γαλήνια.


Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 3

Δίπλα στη θάλασσα… Η Κυριακάτικη βόλτα μου ήταν μαγική…
Μετά από τις εξορμήσεις του ΣΚ αλλά και τη μεθοδική γυμναστική, σε αυτό το σημείο θα απευθυνθώ αποκλειστικά στις φίλες μου και θα μοιραστώ μαζί σας συμβουλές για τα κομμάτια που λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας αξίζει να προμηθευτούμε φέτος το χειμώνα στις εκπτώσεις.


Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 4

Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις, φίλες μου, ξεκίνησαν επισήμως χθες, Δευτέρα 12/1, και καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις αξίζει να παίρνουμε διαχρονικά κομμάτια, σήμερα θα σας πω τη γνώμη μου για το τι πρέπει να σκεφτόμαστε όταν βγαίνουμε για ψώνια αυτή την περίοδο.

1) Πανωφόρια
Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 5


Φίλες μου, στις χειμερινές εκπτώσεις αξίζει να αγοράζουμε ένα πανωφόρι. Αφενός γιατί μας κρατάει ζεστές για τουλάχιστον ένα 5μηνο το χρόνο και αφετέρου γιατί συνήθως είναι λίγο ¨τσιμπημένες¨ οι τιμές τους. Κοινώς είναι ευκαιρία σε περίοδο εκπτώσεων να ¨επενδύσουμε¨ σε μια αγορά ενός καλού, ζεστού και διαχρονικού πανωφοριού, παλτό ή jacket. Επειδή είμαι fan των δερμάτινων jackets, θα σας συμβούλευα να επενδύσετε σε μια τέτοια αγορά μιας και θα σας βολέψει για αρκετές σεζόν.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 6


2) Το all-time-classic Little Black Dress.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 7



Ξέρω ότι ΟΛΕΣ μας ανεξαιρέτως έχουμε ένα τουλάχιστον μικρό μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα μας ΑΛΛΑ: ποτέ δεν είναι αρκετά για τον απλούστατο λόγο ότι πάντα κάνουν τη δουλειά τους, μας απαλλάσουν από πολλή ώρα σκέψης του τι θα φορέσουμε και είναι διαχρονικά. Γιατί όπως έχει πεί και ο Karl Lagerfeld…

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 8

3) Ένα ζευγάρι δερμάτινα Biker Boots.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 9

Τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα τα biker boots κάθε σχήματος, κάθε ύψους και κάθε στιλ και ομολογουμένως έχουν βοηθήσει και διευκολύνει όλες τις γυναίκες στο καθημερινό τους ντύσιμο. Μπορείς να τα βρεις flat, με χαμηλό τακούνι, με τρουκς, με φερμουάρ, με κορδόνια, με αγκράφες, ακόμα και με κρίκους. Σε ό,τι σχήμα και στυλ και να τα βρεις, το ατού ενός δερμάτινου ζευγαριού biker boots είναι ότι θα το φορέσεις κυριολεκτικά με σχεδόν όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου. Από κολάν, τζιν, skinny jeans, φούστα mini, φούστα maxi, σορτς, denim σορτς, φόρεμα μέχρι και τουαλέτα αν είσαι τόσο τολμηρή. Σε κάθε περίπτωση ένα ζευγάρι biker boots θα σου λύσει τα χέρια…και στην προκειμένη περίπτωση τα… πόδια!

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 10

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 11



Αυτά από μένα αγαπημένοι μου… Τα ξαναλέμε σε μια εβδομάδα από …τώρα!
Σας φιλώ πολύ γλυκά!

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 87 - εικόνα 12


Κατερίνα Καινούργιου

https://twitter.com/katrinken

http://instagram.com/katken85

Θυμήσου εδώ όλα τα προηγούμενα blog posts.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα