Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84: «Έτσι περιποιούμαι τα μαλλιά μου: Kερδίστε τα τρία μαγικά εργαλεία!»

Αγαπημένοι μου,Τι κάνετε; Πώς είστε; Είναι η εβδομάδα των Χριστουγέννων και νιώθω απλά υπέροχα! Είναι αυτές οι μέρες του χρόνου που μας δίνουν μια δόση γλύκας που κρατάμε και αποθηκεύουμε για μια ολόκληρη χρονιά. 

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84

Σήμερα θα απευθυνθώ αποκλειστικά στις φίλες μου και θα τους κάνω δώρο (μιας και είναι Χριστούγεννα!) tips και συμβουλές για…τι άλλο; Όμορφα μαλλιά! Αφενός είναι οι μέρες τέτοιες που θέλουμε να δείχνουμε πιο όμορφες και λαμπερές... και αφετέρου είναι καιρός να ανακαλύψουμε εύκολους, εύχρηστους και «μαγικούς» τρόπους να περιποιούμαστε τα μαλλιά μας.

Επιτέλους λοιπόν, κάποιος μας σκέφτηκε εμάς τις πολυάσχολες γυναίκες και αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημά μας. Τι έκανε; Δημιούργησε μία καταπληκτική σειρά από πολυτελή εργαλεία hair styling που διαθέτουν Κερατίνη, το ζωτικό στοιχείο για γερά και υγιή μαλλιά.

To μυστικό λοιπόν που θα μοιραστώ μαζί σας, φίλες μου, είναι η σειρά Keratin Therapy της Remington, η οποία χρησιμοποιεί την πιο προηγμένη Τεχνολογία Προστασίας σύμφωνα με την οποία οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης, που βρίσκονται στις επιφάνειες των προϊόντων της σειράς, μεταβιβάζονται στα μαλλιά μας αμέσως μόλις ξεκινήσουμε το styling με σκοπό τη μέγιστη προστασία τους.

Υπάρχουν, λοιπόν, τρία εκπληκτικά προϊόντα της Keratin Therapy σειράς για όλους τους τύπους μαλλιών. Βέβαια με αυτή τη σειρά της Remington, ό,τι τύπο μαλλιών και να έχετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε το look σας χωρίς να προκαλείτε φθορές στην τρίχα!

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84


Πρώτο είναι το ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro το οποίο διαθέτει ειδικές κεραμικές πλάκες προηγμένης τεχνολογίας Κερατίνης. Οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης εγχύονται στις κεραμικές πλάκες και μεταβιβάζονται στα μαλλιά σας όταν το ισιωτικό ζεσταθεί και ξεκινήσετε το styling. Με αυτό θα χτενιστείτε και θα δημιουργήσετε ένα sleek look, αυστηρό και γοητευτικό. Προτείνω και τη χωρίστρα στο πλάι για ένα πιο δραματικό ύφος.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 2


Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 3

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 4


Το δεύτερο προϊόν της σειράς, το οποίο ενδείκνυται για ένα εξαιρετικό επαγγελματικό χτένισμα, είναι το σεσουάρ AC8000 Keratin Therapy Pro, ισχύος 2200W με AC Motor, το οποίο διαθέτει κεραμική μάσκα προηγμένης τεχνολογίας με επικάλυψη κερατίνης και τεχνολογία ιόντων με ακόμη περισσότερα ιόντα για την αποφυγή του φριζαρίσματος. Με το συγκεκριμένο σεσουάρ θα δώσετε όγκο και θα τολμήσετε ένα πιο σαγηνευτικό hair style που θα κεντρίσει τα βλέμματα.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 5

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 6


Τέλος, για εσάς (μαζί κι εγώ!) που λατρεύετε τις πλούσιες και υγιείς μπούκλες θα αγαπήσετε το CI8319 Keratin Therapy Pro Curl, το οποίο διαθέτει κύλινδρο διαμέτρου 19 χιλιοστών και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι μικροουσίες Κερατίνης θεραπεύουν τα μαλλιά σας και δημιουργούν εκπληκτικές μπούκλες και γυαλιστερούς κυματισμούς.

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 7

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 8



Έτσι απλά, με αυτά τα τρία μόλις προϊόντα, μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό στυλ σε καθημερινή βάση χωρίς κόπο, με προστασία και σε πολύ λίγο χρόνο!

Η Remington, κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, αναλαμβάνοντας να μας χαρίσει υπέροχα μαλλιά στην άνεση του σπιτιού μας με τις πολυτελείς συσκευές styling των νέων σειρών της.

Τώρα ξέρετε, αγαπημένες μου, τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας φέτος τα Χριστούγεννα. Όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Να περάσετε υπέροχα και να λάμψετε ό,τι και αν κάνετε, όπου και αν πάτε!

Κερδίστε κι εσείς ένα από τα τρία μαγικά εργαλεία από τη σειρά Keratin Therapy της Remington. O διαγωνισμός έχει λήξει. Δες εδώ τα ονόματα των νικητών.


Τα ξαναλέμε σε μια εβδομάδα, λίγο πριν το τέλους του χρόνου…

Σας φιλώ γλυκά,

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 84 - εικόνα 9


Κατερίνα Καινούργιου

https://twitter.com/katrinken

http://instagram.com/katken85

Θυμήσου εδώ όλα τα προηγούμενα blog posts.

Όροι Διαγωνισμού

-Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Δ.& Ι. ΑΕ . καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

-Ο διαγωνισµός για τους 3 (τρεις) τυχερούς που κερδίζουν από 1 (ένα) προϊόν της σειράς Keratin Therapy της Remington θα διεξαχθεί από τις 23/12/2014 έως τις 04/01/2015 (ωρα 16:00). H διαδικασία συµµετοχής στο διαγωνισµό είναι η εξής: συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία.

-Η ανάδειξη των 3 (τριών) νικητών θα γίνει στις 05/12/2015 μέχρι τις 17:00 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι., τηλ. επικοινωνίας 210 6154200, η οποία έχει την ευθύνη της κλήρωσης ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί). Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.yupiii.gr

- Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

-Τα δώρα τoυ διαγωνισµού είναι προσωπικά και αµεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται µε χρήµατα ή άλλα δώρα και περιλαμβάνουν: ένα προϊόν από τη σειρά Keratin Therapy της Remington για κάθε νικητή

-Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα