Follow us

Μάθε Πώς Να Χρησιμοποιείς Τους Μυς Σου Για Να Κάψεις Λίπος : Ο μύθος που μετατρέπει το λίπος σε κιλά

Όλα τα περιοδικά και οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με το fitness και το bodybuilding αρέσκονται στην υπερβολή. Στα εξώφυλλά τους, κάθε μήνα, ένας τουλάχιστον πηχυαίος τίτλος αφορά στο λίπος και τους τρόπους που μπορείς να το κάψεις εύκολα και απλά. Ατυχέστερος όλων: «Μετάτρεψε το λίπος σου σε μυς». Το κάνουν για τον ίδιο λόγο, που οι τα κουτσομπολίστικα ταμπλόιντ δημιουργούν αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον Έλβις, ο οποίος ζει απομονωμένος σε μια φάρμα στη Νότιο Αμερική, γέρος, με αρθριτικά.

askmen.gr
ΓΡΑΦΕΙ: ASKMEN.GR
fitness

Ο μυς είναι μυς. Και το λίπος, λίπος

Αυτή είναι η βασική διαφορά: οι μυς είναι ενεργός ιστός που καίει θερμίδες όλο το εικοσιτετράωρο, ακόμη και όταν κοιμάσαι. Μόλις αρχίσεις να κινείσαι καις περισσότερες θερμίδες, όταν γυμνάζεσαι ακόμη πιο πολλές.
Το λίπος, από την άλλη, αποτελεί μια αποθήκη περίσσειας ενέργειας. Δεν κάνει τίποτα, απλά δημιουργεί μια φυσική σαμπρέλα γύρω από το στομάχι ή μπουκώνει τις αρτηρίες της καρδιάς σου.
Το σωματικό λίπος δεν έχει καμία χρησιμότητα, εκτός ίσως από το να σε κρατά πιο ζεστό τους κρύους μήνες. Γι’ αυτό και όλοι πασχίζουν να το περιορίσουν στο λιγότερο δυνατό ποσοστό.

Μάθε τους τρόπους που θα απαλλαγείς από το λίπος φτιάχνοντας μυς στο askmen.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα