Follow us

Beauty, Style & Stars: Ξανά στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου»: Μυστικά για λαμπερά μαλλιά

Μετά τις μάσκες προσώπου με βασικό συστατικό το αγγούρι, σειρά έχει η περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών. Η εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με φιλοξένησε για μια ακόμα φορά και μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Τίνα Μιχαηλίδου φτιάξαμε σπιτικές μάσκες για μαλλιά με σκοπό την ενυδάτωση και πλούσια θρέψη τους αλλά και τη διατήρηση του έντονου χρώματος. 

Beauty, Style & Stars - Σπίτι μου, σπιτάκι μου (5)
Beauty, Style & Stars

Απο τη Βασιλικη Καρανζογιαννη

Οι πολύ απλές τακτικές που ακολουθούν οι περισσότερες γυναίκες, αγοράζοντας ένα τυχαίο σαμπουάν και σχεδόν ποτέ conditioner, τις οδηγούν στο κομμωτήριο με το μόνιμο παράπονο ότι τα μαλλιά τους δεν μακραίνουν ή έχουν χάσει τη ζωντάνια και τη λάμψη τους. Εν συνεχεία, κατηγορούμε τον επαγγελματία ότι δεν ξέρει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Μήπως όμως κάτι δεν κάνουμε σωστά;

Το τι πρέπει να κάνεις για να έχεις υγιή και λαμπερά μαλλιά το έχουμε ήδη αναλύσει εδώ. Σήμερα, θα εξελίξουμε τις συμβουλές αυτές, χρησιμοποιώντας μερικές από τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης.

Συγκεκριμένα, όπως δείξαμε στην εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου», η κουζίνα μας περιέχει όλα αυτά τα υλικά και στοιχεία που χρειαζόμαστε για να ενυδατώσουμε τα μαλλιά μας αλλά και να διατηρήσουμε έντονο το χρώμα τους.

Beauty, Style & Stars - εικόνα 2

Beauty, Style & Stars - εικόνα 3

Beauty, Style & Stars - εικόνα 4

Δες όλες τις συνταγές ενυδάτωσης και θρέψης και διατήρησης έντονου χρώματος για ξανθές, καστανές και κοκκινομάλλες στο βίντεο:

Beauty, Style & Stars - εικόνα 5
Για την εμφάνιση αυτή επέλεξα total H&M look και ένα μαύρο ζευγάρι peep toe μποτάκια Migato. Δες όλη τη χειμερινή συλλογή του αγαπημένου brand εδώ. Το βραχιόλι είναι δημιουργία Gea Creations.


Τα προϊοντα της εβδομαδας

Φροντίδα, καθαρισμός, styling και προστασία

Beauty, Style & Stars - εικόνα 6

Σειρά Πυκνά και Δυνατά μαλλιά, Fructis

Μια στις τρεις γυναίκες είναι δυσαρεστημένη με τα μαλλιά της, γιατί δεν τα αισθάνεται πλούσια και πυκνά. Αντί να καταφύγεις σε λύσεις όπως το κρεπάρισμα ή ακόμα και οι τρέσες, δοκίμασε τη νέα σειρά της Fructis Πυκνά και Δυνατά μαλλιά. Η σύνθεση της σειράς περιλαμβάνει το ενεργό μόριο fibra - cylane, το οποίο εμπλουτίζει την τρίχα και την κάνει πιο πλούσια από το εσωτερικό της. Τα μαλλιά αποκτούν σώμα και έπειτα από το λούσιμο δείχνουν πιο γεμάτα, πλούσια και πυκνά.

Τα συν: Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, κρέμα μαλλιών, μάσκα, ορό για τις άκρες, αφρό μαλλιών και spray, μια πλούσια γκάμα προϊόντων για να διαλέξεις το δικό σου ιδανικό ή και όλα μαζί για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα πλην: Η σειρά Fructis εγγυάται να σου προσφέρει ένα λαμπερό και υγιές αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποκτήσεις μέσα σε μια νύχτα περισσότερους θύλακες τριχών.

Beauty, Style & Stars - εικόνα 7

Dual Stylers, L'Oreal Professionnel

Styling και θρέψη σε ένα προϊόν. Θεωρείς ότι δεν γίνεται; Τα Dual Stylers, τα νέα 2 in 1 προϊόντα της L'Oreal Professionnel, μπορούν και τα συνδυάζουν. Η διπλή τεχνολογία και η έξυπνη συσκευασία βοηθάει τα μαλλιά να παραμένουν πάντα υγιή αλλά και περιποιημένα σε κάθε εμφάνιση. Πιέζοντας το σημείο "στόχο", βγαίνουν στην παλάμη δύο διαφορετικές υφές, η μία δίνει την επιθυμητή διαμόρφωση (διαφορετική για κάθε προϊόν) και η άλλη προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα στην οποία θα εκθέσεις τα μαλλιά σου με τη χρήση των εργαλείων styling.

Τα συν: Τα Dual Stylers κυκλοφορούν σε 3 εκδοχές καλύπτοντας κάθε γούστο και ανάγκη: Το μοβ (Sleek & Swing) λιαίνει τα μαλλιά με ανεξέλεγκτο όγκο που φριζάρουν εύκολα και διαμορφώνονται δύσκολα.Το πράσινο (Liss & Pump Up) προσφέρει εντυπωσιακό όγκο και απαλή υφή στα άτονα μαλλιά ενώ παράλληλα τα βοηθά να αντιστέκονται στην υγρασία. Το κίτρινο (Bouncy & Tender) διαμορφώνει τις μπούκλες, τις αφήνει απαλές στο άγγιγμα και τις προστατεύει από την υγρασία.

Τα πλην: Aν έχεις άτονα μαλλιά που διαμορφώνονται δύσκολα και θέλεις λείανση με όγκο παράλληλα, θα σου φανεί δύσκολο να αποφασίσεις ποιο από όλα θα επιλέξεις.

Beauty, Style & Stars - εικόνα 8

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil, Schwarzkopf Professional

Τα εργαλεία styling υψηλής θερμότητας αφυδατώνουν τα μαλλιά, δίνοντάς τους θαμπή και άτονη όψη. Τα προϊόντα αναδόμησης και περιποίησης της νέας σειράς BC Oil Miracle Barbary Fig Oil, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ξηρών, ταλαιπωρημένων και εύθραυστων μαλλιών με την καινοτόμα σύνθεσή τους. Το έλαιο του σπόρου Barbary fig είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και τοκοφερόλες, παρέχοντας προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιώντας παράλληλα τα κύτταρα, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση.

Τα συν: Η φόρμουλα συνδυάζει το φυσικό περιποιητικό έλαιο με μικροκερατίνη, η οποία αναδομεί την τρίχα, χωρίς όμως να τη βαραίνει. Παράλληλα, το λουλουδάτο, με τόνους πούδρας άρωμά του, είναι ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση.

Τα πλην: Αν έχεις μακριά μαλλιά και κάνεις τρία χέρια λούσιμο, μάλλον θα χρειάζεσαι σαμπουάν κάθε εβδομάδα.

Beauty, Style & Stars - εικόνα 9

Σίδερο ισιώματος Steampod Swarovski Limited Edition, L'Oréal Professionnel

Πώς μπορείς να έχεις ίσια μαλλιά αλλά υγιή και χωρίς κατεστραμμένες άκρες; Όλα αυτά υπόσχεται να σου προσφέρει η καινοτομία του Steampod, αποτέλεσμα της συνεργασίας της L'Oréal Professionnel με τη Rowenta.

Τι το κάνει να ξεχωρίζει: Tο Steampod συνιστά το 1ο σίδερο ισιώματος που βασίζεται στις ιδιότητες του ατμού, που δεν καταστρέφει την τρίχα. Συγκεκριμένα, το Steampod μεταφέρει συνεχή και υψηλή ροή ατμού, χάρη στο ενσωματωμένo σύστημα παραγωγής ατμού που διαθέτει, και σε συνδυασμό με τα προϊόντα Steampod προσφέρει

απόλυτα λείο, μεταξένιο, εκτυφλωτικά λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά. Η διαδικασία απαιτεί, παράλληλα, τη χρήση των προϊόντων φροντίδας Steampod, την πρώτη σειρά περιποίησης με Προκερατίνη, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ενεργοποιούνται με τον ατμό που παράγει το σίδερο ισιώματος, μεταφέροντας έτσι όλα τα θρεπτικά συστατικά τους στο εσωτερικό της τρίχας.

Τα συν: Τα μαλλιά παραμένουν λαμπερά χωρίς να καίγονται και να ταλαιπωρούνται!

Τα πλην: Η διαδικασία είναι πολύ συγκεκριμένη και απαιτεί ευλαβική συνέπεια. Αν βιάζεσαι, τελειοποίησε το αποτέλεσμα με το πιστολάκι και όχι με κακή χρήση του Steampod.

Δες εδώ προηγούμενα posts της στήλης «Beauty, Style & Stars».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα