Follow us

Η Χρυσή Δεκάδα Της Εβδομάδας | "Η Ελένη, η Τατιάνα, η νταλίκα και οι υπόλοιποι"

Για εμάς, τους τηλεορασάκηδες, η εβδομάδα ολοκληρώνεται περίπου κάθε Παρασκευή. Εντάξει, τα Σαββατοκύριακα γεμίζουμε μπαταρίες και συγκεντρώνουμε πληροφορίες για να έχουμε να συζητάμε κάτι κάθε πρωί Δευτέρας. Έτσι, λοιπόν, κάθε τέτοια μέρα αναλαμβάνω να σου κάνω μια μίνι ανασκόπηση: Τι μου έκανε εντύπωση, τι θα 'χω να θυμάμαι και ποιος πιστεύω πως είναι ο νικητής της εβδομάδας;

Κωνσταντίνος Αντωνάτος
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ
Ελένη Μενεγάκη - Τατιάνα Στεφανίδου Ένωση

Πάμε να δούμε τι έγινε την πρώτη επίσημη εβδομάδα της νέας τηλεοπτικής σεζόν:

1. Επέστρεψε η Ελένη. Αυτό από μόνο του είναι η είδηση της εβδομάδας. Κατ' τα άλλα, χαμηλοί τόνοι και δοκιμασμένη συνταγή, ποντάροντας στο πιστό κοινό της και γνωρίζοντας τη δύναμη του brand "Ελένη Μενεγάκη". Όταν τρέχει μια Porsche στην Αττική Οδό και Mercedes να οδηγείς, κάνεις στην άκρη.

2. Για δεύτερη εβδομάδα, πρώτη η Καραβάτου στη μάχη του Σαββατοκύριακου. Σκληρή η μάχη ανάμεσα σε Κάντζα και Μαρούσι (αν δεν κάνω λάθος, εκεί στεγάζεται το Epsilon), αν κι εγώ έχω πει πως το "Σπίτι μου, Σπιτάκι μου" είναι μια αρκετά καλοδουλεμένη εκπομπή - αν δεν θες να δεχτείς πως η Σπυροπούλου είναι καλή παρουσιάστρια, θα σου πω πως, τουλάχιστον, έχει καλό team. Θα δείξει στην πορεία.

3. "Αποκαλυπτικά" κάνει τα μεσημέρια ο Μένιος Φουρθιώτης στο Epsilon. Αποκαλυπτικά; Παλιακά θα έλεγα εγώ, με μπόλικη κιτρινίλα, με την υπογραφή του Σωτήρη Καραμίντζα. Κρίμα, γιατί η έλευση της Αλεξάνδρας Τσόλκα θα μπορούσε να σώσει το όλο θέμα. Να δούμε πόσο θα αντέξει εκεί η αγαπητή.

4. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα τους φρόντισαν να κάνουν απόλυτα σαφές πως είναι μια all star ομάδα που δεν θέλει σε τίποτα να χάσει από τον ανταγωνισμό. Και το πέτυχαν από τη θέση εκκίνησης. Και η Σάσα και ο Άρης και η Μαίρη και όλοι σε θέση μάχης για να κάνουν τα πρωινά απλώς περισσότερο φωνακλάδικα. Κακά τα ψέμματα, κι εσύ κι εγώ κι όλοι αυτό περιμένουμε από αυτή την εκπομπή. Ας μην κρυβόμαστε.


5. Και η αγία Τατιάνα -μεγάλη η χάρη της- μίλησε στο Epsilon. Παραδέχτηκε πως πρότυπό της, παλαιότερα, υπήρξε η Όπρα. Τώρα απλά μάλλον δεν ευκαιρεί να πει πως πρότυπό της είναι η Ελένη Μενεγάκη. Και την αδικώ που το γράφω αυτό, γιατί η Τατιάνα είναι κεφάλαιο μόνη της, αλλά η ίδια είπε πως φανατικό κοινό δικό της, δεν θεωρεί πως έχει. Και, τελικά, η Τάτι το βαρύ πυροβολικό της το "κατέβασε" απέναντι στην πρεμιέρα της Μενεγάκη. Κάτι απλό, καθημερινό: ένα αλλοδαπό μοντέλο με το σύνδρομο του "βαμπιρισμού". Φουλ του σκληρού κοινωνικού ριάλιτι και εποχές "Αξίζει Nα Tο Δεις" που μάλλον θέλαμε να ξεχάσουμε. Και τις επόμενες ημέρες που το έκανε πιο light, βέβαια, προκοπή πολλή δεν είδε.

6. Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή χωρίς καμία ενημέρωση προς το φιλοθεάμον κοινό, αποφάσισε να συστηθεί και ως τηλεοπτικό πρόσωπο, αφού είναι η πρωταγωνίστρια ενός από τα διαφημιστικά σποτ του ΑΝΤ1 με μότο "Όλοι Εδώ". Not bad, απλά μου ήρθε κάπως απότομο και κάπως ένιωσα ως -μουσικός- θαυμαστής της. Και μη μου πεις λογικό, γιατί Ρέμο και Ασλανίδου δεν τους είδαμε να κάνουν καρδούλες στο φακό - μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

7. Είδα και το όλο σίριαλ με τη Σίσσυ Φειδά και τη μητέρα της. Από τη μία κίτρινοι εκμεταλλευτές δημοσιογράφοι, από την άλλη μια οικογένεια που έχει σπάσει στα δύο και μια μεγάλη γυναίκα που έχει παράπονα. Αυτό που έχω εγώ να πω είναι ότι όλο αυτό δεν είναι τηλεοπτικό προϊόν - εκτός αν είσαι από αυτούς που χαίρονταν βλέποντας τη (vintage πλέον) TV battle μεταξύ Αγγελικής Ηλιάδη και οικογένειας Λαζαρίδη. Δημοσιογράφο δεν με λες, αλλά σίγουρα την ίδια δουλειά με τον κύριο που εμπνεύστηκε, έκανε, μόνταρε και "έπαιξε" στον αέρα τη συνέντευξη, ευτυχώς δεν κάνω.

8.Την εβδομάδα μου στιγμάτισε, επίσης, ο τίτλος "Νταλίκα παρέσυρε τη Γωγώ Μαστροκώστα". Έλεος, ρε παιδιά! Ποιος παρέσυρε ποιον και πού τον πήγε; Η μεγαλοστομία του διαδικτυακού Τύπου σε όλο της το μεγαλείο και το λυσσαλέο, χωρίς ίχνος τακτ, συνήθειο να μεγαλοποιούν κάποιοι ειδήμονες του "κλικ" ένα γεγονός που είναι όντως σοβαρό και θα έπρεπε να χαίρει του ανάλογου σεβασμού. Περαστικά στη Γωγώ και μπράβο στη Δέσποινα που είναι καλή φίλη και έτρεξε στο πλευρό της.

9. H Μαρία Ηλιάκη πρέπει να αγαπά τα extreme sports. Αλλιώς θα πρέπει να προπονηθεί αρκετά στην ελεύθερη πτώση ώστε να αντέξει τα 5%, 6% και 7% του ΣΚΑΪ σε σχέση με τα πάλαι ποτέ 30% του "Δέστε Τους". Επιτυχία δεν ξέρω αν θα κάνει στην εκπομπή αυτή, αλλά σίγουρα κάτι θα της μάθει το να κάνεις σε άλλο κανάλι "αυτό που θα ήθελε η Μαρία να είναι το Δέστε Τους" - τάδε έφη Μάκης Πουνέντης.

10. Για το τέλος, η Έλενα Τσαβαλιά. Αν και μου ήταν συμπαθής επί χρόνια, ποτέ δεν το έψαξα μέσα μου. Μέσα σε μια μόνο εβδομάδα, με προσεκτικές και περιεκτικότατες δηλώσεις, έβγαλε νοκάουτ κάθε εν δυνάμει αντίπαλο, κριτή και προκάτοχο, λέγοντας απλά τη γνώμη της. Με σωστό, ήρεμο και καθόλου αγχωμένο τρόπο. Και σαν bonus πήρε ένα "συγχαρητήρια" από την Ελένη Μενεγάκη, πριν καν ξεκινήσει το "MEGA με ΜΙΑ".

To βραβείο της εβδομάδας δικαιωματικά της ανήκει.

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος - Χαντζάκος στα social media:

https://www.facebook.com/constantinos.antonatos

https://twitter.com/SirConstantino

http://instagram.com/sirconstantino

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί Ντύνονται Έτσι Οι Διάσημες Γυναίκες;: "Μια νύφη θα σου λύσει όλες τις απορίες" από τον Γιώργο Δέδε

"Αυτά Είναι" Όλα Όσα Μπορεί Να Κάνει Στην Τηλεόραση Η Μαρία Ηλιάκη;: "Και μερικές ακόμη απορίες" από τον Νίκο Παρτσώλη

Ελένη Μενεγάκη - Τατιάνα Στεφανίδου: Δύο Κυρίες Ανά Τέταρτο: "Το απόλυτο crash test" από τον Τάσο Μαστρογιάννη

Μεσσαλίνες Κι "Άλλοθι":"Τίποτα στην TV δεν είναι όπως φαίνεται" από την Κλεοπάτρα Πατλάκη

"Μεγαλώνοντας": Το ενδιάμεσο της αθωότητας από τον Αντώνη Τζαβάρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα