Follow us

Τα Εντυπωσιακά (;) Τρέιλερ Της Σεζόν: «Πρωτότυπα, ευφάνταστα, συναρπαστικά. Ή και όχι»

Η σεζόν σιγά σιγά ξεκινά. Εκπομπές του σαββατοκύριακου έκαναν πρεμιέρα, μια καθημερινή Τάτι επίσης. Η Ελένη, όμως, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα για να πούμε «καλή σεζόν» και επίσημα. Γι' αυτό και μέχρι τότε το μοναδικό που μπορώ να σχολιάσω είναι τα βιντεάκια παρουσίασης, αναμονής, προμοταρίσματος κ.λπ. των εκπομπών που έρχονται: Τα τρέιλερ.

Λιάγκας Σκοεδά Σεφερλής Σπυροπούλου Ένωση τηλεθεάσειςi

«Όλα Παίζουν»: Η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιανού

Ή μήπως το teaser του νέου τραγουδιού του Γιώργου Λιανού; Γιατί ξεκάθαρα αυτό δεν είναι τρέιλερ ομάδας, αλλά τρέιλερ ενός κεντρικού παρουσιαστή με κάτι ομοιόμορφες, ολόιδιες σχεδόν, γκόμενες. Η Καμηλά με τη Μαγγίρα βασικά είναι ίδιες, απλά την Καμηλά δεν την πρόσεξαν και -για τα δεδομένα της- βγήκε άσχημη. Η Καινούργιου ξεχωρίζει όχι λόγω καμιάς ιδιαίτερης μεταχείρησης, απλά επειδή είναι μια κατάξανθη πυγολαμπίδα μέσα στη μαυρίλα πίσω απ' τον Λιανό.

Συμπέρασμα: Για τρέιλερ ομαδικής εκπομπής, δεν μου άρεσε.

Αννίτα Πάνια: «Η Βαθύτρελη»

Πες μου εσύ ότι περίμενες να τη δεις κυρία με ανεμιστήρα στο μαλλί. Όχι. Γι' αυτό και η ίδια γύρισε αυτό το βιντεάκι σε μια σπηλιά στην Καλαμάτα και το έστειλε απ' το κινητό της στους ιθύνοντες του Alpha. Θες να συζητήσουμε κι άλλα;

Συμπέρασμα: Για τρέιλερ Αννίτας (και μόνο), μου άρεσε.

Μάρκος Σεφερλής: «MEGA Με Μία»

Τρόμαξα με τη μούρη του στο «πιάτο». Τρόμαξα πολύ. Μου στοίχειωσε το σαββατοκύριακο. Κατά τ' άλλα, είναι «Δελφινάριο» η φάση στο trailer -όπως «Δελφινάριο» το κόβω να 'ναι και η όλη φάση στο πρωινό που έχει ένα τίτλο που μου θύμισε εκείνο που έκαναν ο Χαριτάτος και ο Καραμέρος στον ΑΝΤ1, «10 με 1».

Συμπέρασμα: Τρόμαξα.

Μαρία Ηλιάκη - Μάκης Πουνέντης: «Αυτά Είναι»

Πλήξη, πλήξη, πλήξη. Βαρεμάρα, πλήξη και ανία. Ή αλλιώς, πλήξη, ανία, αυτοκτονία.

Συμπέρασμα: Φαντάζομαι κατάλαβες.

«Σπίτι Μου, Σπιτάκι Μου»: Οι λάθος κομπάρσοι

Η Κωνσταντίνα χοροπηδάει και τσουπ γίνεται ένα τσικ πιο καστανή, ο Λουδάρος εκτινάσσεται στα ουράνια, σηκώνεται η μπλούζα του και τσουπ έχει σχεδόν κοιλιακούς. Ο Σταματόπουλος γίνεται λίγο πιο μαυρισμένος κι επίσης με σχεδόν κοιλιακούς. Ίσως όλους τους έκανε ο Αναδιώτης. Και μη με ρωτήσεις πώς τα παρατήρησα όλα αυτά. Το trailer έπαιζε στον Alpha σε ΚΑΘΕ διαφημιστικό διάλειμμα - και πώς να μη συνέβαινε άλλωστε αυτό, αφού έχουν επενδύσει σε αυτή την εκπομπή με σκηνικά, μαγικούς φωτισμούς, καλούς συνεργάτες και μια παρουσιάστρια στην επίσημη πρώτη της ως κεντρική.

Συμπέρασμα: Δεν με πείραξε κιόλας.

«Το Πρωινό»: Πετάει η ομάδα

«Αέρινες Σιωπές» ή όχι, λίγο με νοιάζει. Πρωτοτυπία από πρωινό του ΑΝΤ1 δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις. Σιγά μην σπάσουν το κατεστημένο, σιγά μην κάνουν και επανάσταση. Το trailer είναι ωραίο, έξυπνο -ψαρωτικό τύπου. Η κυρία Πατέρα σέρνεται, ο Θέμης Γεωργαντάς έχει ξεπεράσει τα όρια του ευχάριστα αστείου, η Συνατσάκη είναι πιο γκόμενα έτσι παρά με φουστίτσες, ο Καβατζίκης στον ρόλο του, η Σάσα είναι η Σάσα και ο Λιάγκας με τη Σκορδά συνεχίζουν το παιχνιδάκι που τους καταξίωσε: «Αμάν, ρε Γιώργο», «Σιγά, ρε Φαίη»... ενώ αυτός καταβροχθίζει ένα σάντουιτς.

Συμπέρασμα: Μια χαρά.

«Στα Καλά Καθούμενα»: Το καλύτερο ίσως

Ούτε προσπάθησαν να παρουσιάσουν την απόλυτη πρωτοτυπία, ούτε όμως βαρέθηκαν (να σκεφτούν και) να κάνουν κάτι διαφορετικό. «Χρησιμοποίησαν» το υποκριτικό ταλέντο του Κρατερού Κατσούλη και χιουμοριστικά το παρουσίασαν μέσα από μία Καραβάτου που «καλύτερα να παρουσιάζει παρά να υποδύεται». Λιτό, χιουμοριστικό και ευχάριστο.

Συμπέρασμα: Μου άρεσε.

Υ.Γ.: Ξέρω, κάτι σου λείπει από τη λίστα. Είναι η Ελένη Μενεγάκη που φέτος δεν έβγαλε τρέιλερ. Έχει κι αυτή τα τρεχάματά της.

Τάσος Μαστρογιάννης στα social media:

https://twitter.com/tmastrogiannis

https://www.facebook.com/tasosmastrogiannis

http://instagram.com/tmastrogiannis

Και το νέο του blog «ταSOS της εβδομάδας».

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Διάβασε ακόμη:

Gaga Ήταν Και Πέρασε: «Ταλέντο VS μιζέριας, πρόκληση VS συντηρητισμού» από την Κλεοπάτρα Πατλάκη

Lady Gaga: Η Γυμνή Αλήθεια Της Επίσκεψής Της Στην Ελλάδα: «Το άλλοτε κερδισμένο παιχνίδι της πρόκλησης μοιάζει πια χαμένο» από τον Γιώργο Δέδε

«Μεγαλώνοντας»: Το ενδιάμεσο της αθωότητας -από τον Αντώνη Τζαβάρα

O Λάθος Τίτλος: «Λιάγκας - Μανωλίδου Μαζί»: «Και να μερικές πιο ευφάνταστες εναλλακτικές» από τον Νίκο Παρτσώλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα