Follow us

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4: «2014: Η χρονιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ!»

Γεια σας φίλοι μου! Ελπίζω να έχετε αρχίσει να απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα και να κάνετε ωραία καλοκαιρινά σχέδια. Αυτό είναι το τελευταίο post, γιατί το δικό μου guest blogging στο Yupiii.gr τελειώνει για εμένα! Είμαι ενθουσιασμένη που για ένα μήνα μοιραζόμουν μαζί σας σκέψεις, εμπειρίες και φωτογραφίες. Σήμερα ήρθε η στιγμή των αναμνήσεων. Γιατί κάθε φορά που τελειώνει κάτι όμορφο - ακόμη και αν είναι προγραμματισμένο να τελειώσει - με πιάνει μια γλυκιά μελαγχολία.

Δούκισσα Νομικού_
ΓΡΑΦΕΙ: ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ_
Δούκισσα Νομικού: Blog post 4

Με αυτό το post, ολοκληρώνονται ουσιαστικά οι φετινές μου υποχρεώσεις και έχω μπροστά μου ενάμιση μήνα για θάλασσα, ξεκούραση, παιχνίδια και φαγητό. Α! Και ένα κινητό κλειστό. Αυτές τις μέρες, κάνοντας έναν εσωτερικό απολογισμό, διαπίστωσα ότι αυτή τη χρονιά δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Οι λόγοι πολλοί. Άλλοι καλοί, άλλοι όχι τόσο. Οι 10 σημαντικότεροι είναι οι εξής:

  • Πήρα το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ στα χέρια μου!

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4

Ναι, ήταν το μεγαλύτερο όνειρο μου! Τον πρώτο καιρό ήμουν η φοιτήτρια στο πρώτο έδρανο, με τις δικές της σημειώσεις που τις μοίραζε στους συμφοιτητές της, που έβαζε ρήτρα στο γραπτό της (συνήθως 9!), που δεν έχανε καμία διάλεξη κλπ. Ναι, ήμουν "σπασικλάκι", αλλά το καλό "σπασικλάκι". Όταν άρχισα να δουλεύω, δυστυχώς οι σπουδές μου έμειναν πίσω. Και αυτός ήταν ο λόγος που ένιωθα τύψεις τα βράδια. Επιτέλους λοιπόν τα κατάφερα. Μπορεί να άργησα λίγο αλλά τα κατάφερα! Και με καλό μέσο όρο, γιατί όταν είσαι σπασικλάκι, είσαι για όλη σου τη ζωή ;-) . Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρω πως οι γονείς μου με αυτό το πτυχίο ένιωσαν περισσότερο περήφανοι για εμένα από ποτέ.

  • Dancing with the stars

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4 - εικόνα 2

Ένα κρυφό όνειρο που φέτος έγινε πραγματικότητα. Ένα βραδινό, ζωντανό, λαμπερό, τετράωρο σόου στον ΑΝΤ1! Τι να πω. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον σταθμό που με εμπιστεύτηκε και που μου έδωσε αυτήν την τεράστια ευκαιρία. Ήταν όλοι δίπλα μου και με την εμπιστοσύνη αλλά και την καθοδήγησή τους με έμαθαν πώς να πατάω γερά στα πόδια μου και πώς οι "πλάτες" μου να αντέξουν ένα τόσο σημαντικό τηλεοπτικό project.

  • Κινηματογράφος!

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4 - εικόνα 3

Και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο ταινίες μέσα σε έναν χρόνο. Αυτό ομολογώ πως δεν είχα τολμήσει καν να το ονειρευτώ! Ευχαριστώ τον εξαιρετικό σκηνοθέτη κύριο Νίκο Παναγιωτόπουλο για όλα. Τον θαύμαζα για τις ταινίες του και τώρα συμμετέχω και εγώ σε αυτές. Το να παίζω στον κινηματογράφο, σε ταινίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου δίπλα στους Γιάννη Μπέζο, Χρήστο Λούλη, Λάκη Λαζόπουλο, Δημήτρη Καταλειφό, Δημήτρη Πιατά, Γιάννη Στάνκογλου, Νίκο Κουρή, Παύλο Χαϊκάλη και Σταμάτη Φασουλή και άλλους ηθοποιούς είναι αναμφισβήτητα εμπειρία και μάθημα ζωής.

  • Θέατρο!

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4 - εικόνα 4

Κάπου εδώ σίγουρα μου κάνει πλάκα ο Θεός! Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να ζητήσω! Η κυρία Σπυράτου με εμπνεύστηκε ως "ωραία Ελένη" στον Τρωικό Πόλεμο, που ανέβηκε στο θέατρο Παλλάς. Τα παιδικά χαμόγελα, τα αυθόρμητα χειροκροτήματά τους και η αγάπη που εισέπραξα μέσα από αυτήν την εμπειρία καθ΄ όλη τη διάρκεια και στο τέλος της παράστασης είναι πολύτιμα δώρα που θα έχω στην καρδιά μου για όλη μου τη ζωή.

  • Θέμος και Βαγγέλης!

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4 - εικόνα 5

Είμαι τυχερή όχι μόνο για τη συνεργασία μαζί τους, αλλά κυρίως για τη γνωριμία -και πλέον φιλία- που έχουμε αναπτύξει. Είναι πανέξυπνοι, με χιούμορ, ευγένεια και γενναιοδωρία. Είναι «δάσκαλοι». Τους θεωρώ δικούς μου ανθρώπους πια, τους εμπιστεύομαι και τους συμβουλεύομαι. Δεν το λέω εύκολα, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπους της δουλειάς, όμως τον Θέμο και τον Βαγγέλη τους αγαπώ και θα τους αγαπώ πάντα.

  • Oops, I did it again

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4 - εικόνα 6

Μέχρι τώρα τραγουδούσα μόνη μου στο δωμάτιο ή στο αυτοκίνητο. Ντρεπόμουν υπερβολικά, ίσως γιατί πάντα θαύμαζα τη φωνή του μπαμπά μου -δεν υπάρχει καλύτερος τραγουδιστής για εμένα- και δεν ήθελα να συγκριθώ μαζί του. Χαζό, το ξέρω. Από την άλλη, ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το "sexy". Επίσης ντρεπόμουν υπερβολικά και το θεωρούσα κάπως "απαγορευμένο ". Χαζό και αυτό. Στο φετινό Madwalk λοιπόν, το τόλμησα και... oops I did it again! Πλέον αναθεώρησα και για το τραγούδι και για το sexy! Oops again ;-)

  • Έγινα μαμά … πνευματική!

Δούκισσα Νομικού: Blog post 4 - εικόνα 7

Αυτός είναι ο Τιμόθεος και είναι το πρώτο μου βαφτιστήρι. Είναι ένας γλύκας, έχει ήδη πει νονά και είναι κοντά στο να πει "Δούκισσα" ! Δεν έχω και το πιο εύκολο όνομα, αλλά σίγουρα έχω το πιο έξυπνο βαφτιστήρι! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να δέχεσαι παιδικές αγκαλιές και φιλιά.

  • Παρόν: Νέοι φίλοι και συνεργάτες

Μια τόσο εποικοδομητική χρονιά δεν θα μπορούσε παρά να μου φέρει νέους φίλους και σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Άνθρωποι που με στήριξαν, άνθρωποι που με πίστεψαν, άνθρωποι που θα μείνουν για πάντα στη ζωή μου. Δεν χρειάζονται συστάσεις και λεπτομέρειες. Εκείνοι -κι εγώ- ξέρουν.

  • Παρελθόν: Απώλειες...

Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει μόνο τα ευχάριστα αυτής της χρονιάς. Δυστυχώς υπήρξαν και δύσκολες στιγμές. Άνθρωποι που έφυγαν, φίλοι χρόνων, σχέσεις που τελικά δεν άξιζαν, καταστάσεις που πόνεσαν. Επίσης δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Εκείνοι και εγώ ξέρουμε.

  • Μέλλον: Σκέψεις

Φέτος, μέσα από τις πιο απαιτητικές από ποτέ καταστάσεις και προκλήσεις, έμαθα να πατάω πιο γερά στα πόδια μου, πως ό,τι και να συμβαίνει όταν πέφτεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς. Και για το καλό σου, πρέπει να σηκωθείς γρήγορα. Έμαθα να σφίγγω το στομάχι και να χαμογελάω. «Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και όλα γίνονται μόνο για καλό».

Με αυτό το μήνυμα θέλω να σας αφήσω. Σας ευχαριστώ για όλα, σας αγαπώ αληθινά! Να περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι και να μην σταματάτε να χαμογελάτε! Να θυμάστε: Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, στο χέρι μας είναι ο λόγος να είναι μόνο θετικός! ;-)

Ραντεβού το Σεπτέμβριο!

Δούκισσα

xxx

http://instagram.com/dutchesss_

https://twitter.com/dutchesss_

https://www.facebook.com/doukissa.nomikou?fref=ts

Υ.Γ.: Ευχαριστώ το Υupiii.gr για την υπέροχη φιλοξενία! Εύχομαι τα καλύτερα και φυσικά πολλά views!

Θυμήσου ακόμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα