Follow us

H Selfie Tης Eλληνικής Tηλεόρασης : «Αυτό το πρωινό ποιος θα το κάνει;»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός μιλώντας στο Eυρωκοινοβούλιο αναρωτήθηκε πώς θα έμοιαζε η Ευρώπη σήμερα, αν τραβούσε selfie. «Θα ήταν μια Ευρώπη βαρετή που δεν θα είχε καμία σχέση με την Ευρώπη που ονειρευτήκαμε», απάντησε. Και την ώρα εκείνη αναρωτήθηκα πώς θα ήταν η selfie της ελληνικής τηλεόρασης. Τι πόζα θα έπαιρνε; Σουφρωμένα χειλάκια, duck face, με πόσα hashtag θα συνόδευε την ποσταρισμένη φωτογραφία της;

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά - Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού (ένωση)

Ναι, γιατί μια selfie της ελληνικής τηλεόρασης δεν θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί από κάτι άλλο. Δεν θα μπορούσε να στηριχθεί σε κάτι πρωτότυπο. Γιατί δεν υπάρχει πρωτοτυπία, επειδή υπάρχει φόβος. Το «Ή ζεις και γερνάς ή δεν ζεις και βαλσαμώνεσαι», στην ελληνική TV έχει μετατραπεί σε «Ή κάνεις μια από τα ίδια και "χτυπάς" νούμερα ή μένεις να κατηγορείς το lead in».

Πέρσι μείναμε άναυδοι μέσα στο κατακαλόκαιρο με το Μεγάλο Κανάλι που άφησε τους Λιάγκα Σκορδά να δραπετεύσουν. Στη συνέχεια άρχισε ένα γαϊτανάκι φημών. Η Σταυροπούλου στο Πρωινό του Mega, η «x» στο πρωινό του Μega, ο Κωστόπουλος στο Πρωινό του Mega με την Μπαλατσινού, χωρίς την Μπαλατσινού, με τη Νέγκα, χωρίς τη Νέγκα. Ο Κωστόπουλος κάνει οντισιόν, ο Κωστόπουλος ψάχνει παρτενέρ, για να καταλήξουμε να στηθεί ένα πρωινό κυριολεκτικά στο 90', στο σκηνικό των «ακατανόμαστων» που έφυγαν, αλλά που πριν φύγουν είχαν σαρώσει σε τηλεθέαση αφήνοντας δεύτερη τη Μενεγάκη και αναγκάζοντας τον Alpha να τη βάλει στη μεσημεριανή ζώνη. Πέρα, λοιπόν, από το σκηνικό οι Λιάγκας και Σκορδά άφησαν και κάτι νούμερα μετρονόμο για τους επόμενους, που πήγαν ξυπόλητοι στ' αγκάθια.

Γιατί ξαφνικά η πεδιάδα του Μεγάλου Καναλιού μοιάζει να έχει γεμίσει αγκάθια. Στήνει πρόχειρα σόου, όπως το «Just Τhe Two Of Us» και παλεύει με φαντάσματα στο θέμα του πρωινού ψυχαγωγικού.

Μετά το τέλος, λοιπόν, του Πέτρου Κωστόπουλου από το «Πρωινό Mou» κι, αφού η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πρωινό, ξεκίνησε νέο γαϊτανάκι φημών. Το Mega θέλει του χρόνου ένα πρωινό με γυναικεία θεματολογία (τέρμα δηλαδή θέματα για ποδόσφαιρο, αντρικό οργασμό, πώς να ρεύεστε πιο δυνατά, δέκα τρόποι για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ, διαγωνισμοί με τα μεγαλύτερα στήθη, γρήγορα αυτοκίνητα και χρηματιστήριο αξιών, θέματα που όλα αυτά τα χρόνια μας σέρβιραν στο αντρικής θεματολογίας πρωινό τους [sic] ). Μετά άρχισε να ακούγεται ότι θέλουν ένα πρωτότυπο Πρωινό (ποιος ήρθε;) στο οποίο θα συνυπάρχουν τέσσερις γυναίκες (προτείνω να το ονομάσουν «The View») και άρχισαν ν' ακούγονται ονόματα όπως της Ράνιας Θρασκιά, της Αλέκας Καμηλά, της Τέτας (ναι, ναι της γνωστής) κι άλλων γνωστών, λιγότερων γνωστών, ανενεργών και ημιενεργών, κι ο δρόμος είναι μακρύς έως τον Αύγουστο - Σεπτέμβιο, που, αφού εξαντληθεί όλο το τηλεπαρουσιαστικό πελατολόγιο, θα καταλήξουν κάπου, που ή θα κάνουν τη διαφορά ή θα κάνουν γι' άλλη μια χρονιά ένα ανέλπιστο δωράκι στους Λιάγκα - Σκορδά.

Ναι, κάποιοι πληρώνονται για να σκέφτονται και κάποιοι απλώς για να συσκέπτονται σ' αυτή τη ζωή. Και ναι, αν η ελληνική τηλεόραση τραβούσε selfie θα είχε εικόνα μποτοξαρισμένης περσόνας. που επιμένει ότι οφείλει τη φρεσκάδα της στο καλό DNA που κληρονόμησε από τους γονείς της. Και, ναι, θα σούφρωνε και χειλάκια, γιατί… αυτό κάνουν όλες και κερδίζουν likes #not #piokoinotipopethaineis #theloginaikeioprwinotwra #tetaesisuperstar #raniagetajob #leadinrules.

Περισσότερα κείμενα από την Κλεοπάτρα Πατλάκη: http://www.yupiii.gr/author/kleopatra1/

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη στα social media:

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Διάβασε ακόμη:

Ο Νίκος Μουτσινάς, H Ελένη Φουρέιρα Kαι O Νίκος Κοκλώνης: «...Σε νέες περιπέτειες» από τον Γιώργο Δέδε

Ρετούς, Μοναδική Μου Αγάπη!: «Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Μοιάζουν με ανθρώπους που ξέρω» από τον Νίκο Παρτσώλη

Λίγη Φουστανέλα Ακόμα: «Και μερικές λέξεις για την #perhfania» από τον Αντώνη Τζαβάρα

#wc14gr: «Τα πιο αστεία tweets του αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα» από τον Τάσο Μαστρογιάννη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα