Follow us

Αυτοί Είναι Οι Νικητές Του «The Voice»: Ρέμος και Βανδή πηγαίνουν για τον μεγάλο τελικό

Τι κι αν βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη εκπομπή, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή έχουν περάσει με επιτυχία τις τηλεοπτικές εξετάσεις -εκείνος λίγο διαφορετικά. Και πρόσεξε, μιλάμε πάντα με τηλεοπτικούς όρους.

The Voice - Δέσποινα Βανδή - Αντώνης Ρέμος

Όπως είχα γράψει και αμέσως μετά την πρεμιέρα του «The Voice» στον ΑΝΤ1, ειδικά ο Ρέμος και η Βανδή απέδειξαν ότι η απουσία παρουσιαστή στις blind auditions δεν αποδυναμώνει καθόλου το τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Έχουν πάρει το επικοινωνιακό παιχνίδι πάνω τους κάνοντας αστεία, λέγοντας ατάκες και πυροδοτώντας τους αδιάφορους διαλόγους περί τονικότητας και στοναρίσματος με ατάκες-τίτλους στα blogs λίγα λεπτά αργότερα.

Κι όσο οι μέρες περνούν -που λέει και η Βανδή- ο Αντώνης Ρέμος αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από ατακαδόρος και «κοντά στον μέσο τηλεθεατή», καθώς αγγίζει τα όρια του καλιαρντού - και όχι με την κακή έννοια. «Τη λέει» στη Βανδή για την αποχώρηση από το «Έναστρον», μετά πάλι σχολιάζει έναν διαγωνιζόμενο που τραγουδάει Σφακιανάκη, αναφορικά πάντα με την αποχώρησή της απ’ το μπουζούκι πριν ανοίξει και κλείσει -αλλά, ίσως, και τη δική του «κόντρα» με τον Notis. Οι ατάκες, πια, βγαίνουν από τον Ρέμο. Και συνήθως τα θέματα στα blogs που έπονται του επεισοδίου είναι κάπως έτσι: «Το αιχμηρό σχόλιο του Ρέμου και η απάντηση της Βανδή», ή «η μπηχτή του Ρέμου και η αντίδραση της Βανδή». Σαν ορκισμένοι αντίπαλοι σε αγώνα ping pong που όμως, στην περίπτωσή μας, αγαπιούνται.

Από την άλλη, η Δε-Δε-Δέσποινα βρήκε την καλύτερη ευκαιρία να περάσει ένα ωραίο προφίλ και να τη συμπαθήσουν και αυτοί που τόσα χρόνια την έβλεπαν με μισό μάτι. Ωραίες και όχι βαρετές παρατηρήσεις, αυθόρμητα χειροκροτήματα και χορός πάνω στον θρόνο της (#diplis), σχολιασμός σε όλα, πριν πέσουν κάτω.

Η συνέχεια του show μάς επιφυλάσσει ωραίες φωνές ((OK, παρακάτω)) και ακόμα περισσότερες ατάκες των δύο καλλιτεχνών που θα αποδείξουν περίτρανα ότι πρόκειται για τους δύο μεγάλους πρωταγωνιστές του «The Voice».

Bonjour!

Ο Τάσος Μαστρογιάννης στα social media:

https://twitter.com/tmastrogiannis

https://www.facebook.com/tasosmastrogiannis

http://instagram.com/tmastrogiannis

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο

παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Διάβασε ακόμη:

«Save Notis», Aδέρφια!: «Ο Νότης είναι για να τραγουδά και όχι για να μιλά» από την Κλεοπάτρα Πατλάκη

Πού Τα Πουλάει Αυτά Η Μαρία Εκμεκτσίογλου;: «Από την Πόλη έρχομαι... (και στην κορφή κανέλα)» από τον Δημήτρη Τσακούμη

Στο Άλλο Ράφι Που Θα Πας…: «Κοίτα μη γίνεις σύννεφο» από την Έρρικα Ρούσσου

Στο Κρεβάτι Με Τον Πρόεδρο: «Μερικές σκέψεις με αφορμή το «σκάνδαλο» Ολάντ – Γκαγιέ» από τον Αντώνη Τζαβάρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα