Follow us

Κάνουμε Τους Celebrities Υπουργούς Για Μια Μέρα: Ποιο υπουργείο θα έπαιρνε ο καθένας;

Δεν ξέρω αν φτάνουν οι εκλογές, αν η κυβέρνηση θέλει να κάνει ανασχηματισμό κι όλα αυτά. Είμαι ένας ασυνείδητος – ή μήπως ένας απογοητευμένος; Τέσπα. Ξέρω, όμως, ότι κάποιοι celebrities (κλαίω) θα μπορούσαν να απολαύσουν την εξουσία των υπουργείων και να τη χειριστούν προς όφελος όλων μας. Πόσο χειρότερα να τα κάνουν άλλωστε;

Λιάγκας - Μενεγάκη - Μελέτη (Ένωση)

Εξωτερικών: Βάνα Μπάρμπα γιατί μπορεί με τη γλώσσα του σώματος να επικοινωνήσει με κάθε υπουργό άλλης χώρας -και μην ξεχνάς ότι έχει πάει και στα Όσκαρ. Δεν μπορεί να μην το θυμάσαι. Το ‘χει το εξωτερικό η Βάνα #diplis.

Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Γρηγόρης Αρναούτογλου, γιατί την έχει την υποδομή και έχει περπατήσει όλη την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη. Ξέρει τι λείπει στις μεταφορές και ξέρει το μυστρί-το πηλοφόρι, αν χρειαστεί να χτίσει κάνα γιοφύρι.

Παιδείας και Θρησκευμάτων: Η Ελεονώρα Μελέτη που μιλάει και 43243 γλώσσες, όπως μας είχε ενημερώσει περήφανα ο ΑΝΤ1 τότε. Και γιατί όχι στο υπουργείο Εξωτερικών, θα μου πεις; Γιατί η Ελεονώρα θα εντάξει στα σχολικά μαθήματα τις στάσεις του σεξ (επί εποχές Nitro μιλούσε πολύ γι’ αυτές) αλλά και το surf που «απολαμβάνει κάθε σαββατοκύριακο», όπως μας ενημερώνουν τα εβδομαδιαία περιοδικά. Και τελος πάντων, αυτό το υπουργείο δεν με αφορά άμεσα και ως ασυνείδητος πολίτης, το ‘χω λίγο πιο «στην άκρη». Οπότε θα το εμπιστευόμουν στην Ελεονώρα και καλή μας τύχη.

Πολιτισμού και Αθλητισμού: Δύο πρώην συμπρωταγωνιστές θα μπορούσαν να στρογγυλοκαθίσουν επάξια στις υπουργικές καρέκλες. Ο Σάκης Ρουβάς και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ο Σάκης για να προάγει τον πολιτισμό του μπουζουκιού, του live clubbing, της συναυλίας, των ριγκατόνι μπολονέζ, της Επιδαύρου αλλά και του ελληνικού σινεμά. Η Ντορέττα, απ’ την άλλη, δικαιολογεί τη θέση της στο κομμάτι του αθλητισμού με τον γυμνασμένο κοιλιακό, το γυμνασμένο πόδι, το γυμνασμένο χέρι, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Α! Ξέρω! Και με τα δυο παιδιά της που μας έχουν βγει πρωταθλητές στα σχολικά τουρνουά.

Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας: Ο Γιώργος Αυτιάς, μωρέ. Απ’ έξω τα ‘χει μάθει τόσα χρόνια και είναι τόσο κοντά στον εργαζόμενο, στον κοινωνικά ασφαλισμένο, σε όλη την εργατιά γενικά.

Υγείας: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ξέρει τα πάντα για τη διατροφή, την άσκηση, αλλά και για τα φυτικά προϊόντα που κρατάνε τη μούρη της ακλόνητη. Αμέ! Είναι τόσο υγιής inside out.

Αγροτικής Ανάπτυξης: Η Ελένη Μενεγάκη πανηγυρικά. Το απέδειξε το περασμένο καλοκαίρι μαζεύοντας ντοματούλες απ’ το μποστάνι της με τον Ματέο. Αν και η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να παίζει μπαλαντέρ σε όλα τα υπουργεία. Τόσα χρόνια πρωινομεσημεριανό έχει μάθει τα πάντα η δόλια.

Εθνικής Άμυνας: Μάκης Παντζόπουλος γιατί πριν κάτι μήνες που μπήκε φανταράκι, δε χρειάστηκε να πάει στα σύνορα ούτε να μείνει στα στρατόπεδα για κανα χρόνο, κάτι λίγες μέρες ήταν αρκετές. Και ήταν αρκετές γιατί ο Μάκης το κατέχει τ'όπλο και «τα πιάνει» με τη μία.

Οικονομικών: Εδώ θα μπορούσε να μπει και ο Αυτιάς δεδομένου ότι καθημερινά ασχολείται με νούμερα -κυρίως συντάξεων. Έλα, όμως, που εγώ θέλω Γιώργο Λιάγκα γιατί κάτι μου λέει ότι και σκληρός στις διαπραγματεύσεις του είναι -όσο τον παίρνει το 2014- και έχει και το φιζίκ να τρομάξει την Μέρκελ αν χρειαστεί. Ή και να την κεράσει κανα σουβλάκι με τζατζίκι, μπας και δούμε επιτέλους προκοπή.

Ο Τάσος Μαστρογιάννης στα social media:

https://twitter.com/tmastrogiannis

https://www.facebook.com/tasosmastrogiannis

http://instagram.com/tmastrogiannis

Σου άρεσε το κείμενο; Συμφωνείς; Διαφωνείς οριζοντίως, καθέτως και διαγωνίως; Κάνε το δικό σου σχόλιο

παρακάτω. Το Yupiii θέλει και τη δική σου άποψη.

Διάβασε ακόμη:

Sex Tapes, Απιστίες Και Αδιακρισίες: «Προσωπικές αποκαλύψεις στην ελληνική ΤV!» από την Κλεοπάτρα Πατλάκη

Και Η Επανάσταση; Τέλεια, κορίτσια!: «Η Σιμόν, η Ελένη, η Τζένιφερ και ένα γυναικείο Viagra» από την Έρρικα Ρούσσου

Έχω Δει Όλες Τις Ταινίες Που Κέρδισαν Χρυσές Σφαίρες Και Αποκαλύπτω…:«Τι Κέιτ Μπλάνσετ, τι Δήμητρα Παπαδοπούλου» από τον Δημήτρη Τσακούμη

Καζαμίας 2014: «Θα είναι μια φανταστική χρονιά» από τον Αντώνη Τζαβάρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα