Follow us

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 12: «Τελικά, τι λάθη κάνουμε και ξενερώνουν οι άντρες;»

Γενικά, μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Και πιστεύω ότι για κάθε γυναίκα υπάρχει ο Mr. Perfect, που αργά ή γρήγορα θα εισβάλει στην ζωή της. Το θέμα όμως είναι, όταν βρεθεί αυτός ο κύριος τέλειος και καταφέρεις να τον μαγέψεις, τι πρέπει να κάνεις για να μην τον χάσεις;

Κατερίνα Καινούργιου blog (3)

Κάθε γυναίκα -και δεν αποτελώ εξαίρεση- έχει σπαταλήσει ώρες ολόκληρες συζητώντας με τις φίλες της τις ανασφάλειές της και τι πρέπει να κάνει για να μην τον χάσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που διαβάζω μηνύματά σας που μου διηγείστε τα δικά σας love stories και αναρωτιέστε τι λάθη κάνατε και δεν είχαν αίσιο τέλος. Πιστέψτε με, το συγκεκριμένο ερώτημα με έχει απασχολήσει και εμένα ουκ ολίγες φορές και, μετά από πολύωρες συζητήσεις με φίλες μου αλλά και άνδρες φίλους μου, έχω καταλήξει στα πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε, ειδικά τον πρώτο καιρό σε μία σχέση, για να κρατήσουμε στην ζωή μας τον Mr. Perfect.

Όλα σχεδόν τα λάθη που ακολουθούν τα έχω κάνει… και νομίζω ότι πλέον έχω μάθει!

Λάθος 1ο : Μην πέφτεις με τα μούτρα επάνω του (ειδικά από τον πρώτο καιρό). Μην μετατραπείς σε μια γυναίκα που ξυπνάει και κοιμάται με τη σκέψη του. Είναι βασικό να μην γίνεσαι φορτική στον άλλο. Έτσι, θα σε αναζητάει και αυτός πιο πολύ. Μην ξεχνάτε κορίτσια, έχετε και εσείς τις δικές σας ζωές.

Λάθος 2ο: Μην κρυφοκοιτάς το κινητό του. Ναι, κατά βάθος όλες θέλουμε να του το κλέψουμε για λίγο και να το ερευνήσουμε εξονυχιστικά. Μην το κάνεις σε καμία περίπτωση, ειδικά τον πρώτο καιρό, γιατί, εάν σε αντιληφθεί, την έβαψες.

Λάθος 3ο: Μην κάνεις συνέχεια ερωτήσεις και μη δείχνεις την ανασφάλειά σου. Επειδή το έχω δει το έργο, σας λέω με βεβαιότητα ότι σε κανέναν άνδρα δεν αρέσουν οι ανασφαλείς γυναίκες. Ερωτήσεις του στυλ «Έχεις ερωτευτεί άλλη σαν εμένα;» ή «Πόσο με αγαπάς;», ειδικά τον πρώτο καιρό είναι απαγορευτικές.

Λάθος 4ο: Μην παραμελείς τον εαυτό σου. Δεν λέω να είσαι υπερβολική, αλλά στους άνδρες αρέσουν οι κοκέτες. Τα αξύριστα πόδια, οι σκασμένες φτέρνες, και τα ξεχειλωμένα εσώρουχα ανήκουν στο παρελθόν και στις μέρες μοναξιάς. Τώρα περιποιήσου πολύ τον εαυτό σου, θα σε κάνει άλλωστε να νιώσεις και η ίδια πιο όμορφα. Προσοχή όμως: Όταν λέω κοκέτα, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ το υπερβολικό και έντονο μακιγιάζ. Οι άνδρες το απεχθάνονται.

Λάθος 5ο: Μην ξεχνάς τους καλούς φίλους σου. Είναι αυτοί που σε στήριξαν στα δύσκολα και θα συνεχίσουν να σε στηρίζουν. Οπότε, μην τους θυμάσαι μόνο όταν τους χρειάζεσαι. Βγες και με τις φίλες σου (χωρίς υπερβολές) και θα δεις ότι θα κάνει καλό και στη σχέση σου.

Ωραία είναι τα λόγια, ε; Το θέμα όμως είναι να τα κάνουμε και πράξη. Και, όπως σας είπα, ο Mr Perfect υπάρχει για κάθε γυναίκα και αργά ή γρήγορα θα έρθει στη ζωή της και θα την κάνει να νιώσει πριγκίπισσα…. Έτσι, γιατί μου αρέσει πάντα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο – ή και εντελώς γεμάτο! Κάντε το κι εσείς.

Προτεινόμενη -αγαπημένη ταινία: «Οδηγός αισιοδοξίας».

Κατερίνα Καινούργιου: Blog Post 12

Καλές βουτιές!

Σας φιλώ!

Κατερίνα Καινούργιου

https://twitter.com/katrinken

http://instagram.com/katken85

Θυμήσου ακόμη...

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 11: Οδηγός για επαγγελματικό καλοκαιρινό μακιγιάζ step by step!

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 10: «Η διατροφή μου & το πρόγραμμα που με βοήθησε να χάσω κιλά»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 9: «Αποκλειστικά, η νέα μου συλλογή ρούχων -και backstage πλάνα!»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 8: «Οι καλοκαιρινές μου διακοπές: Τα απαραίτητα και αγαπημένα»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 7: «Το Δέστε Τους, όπως το έζησα. Ελάτε μαζί μου στα παρασκήνια!»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 6: «Όλα τα μυστικά ομορφιάς μου και η συνταγή της… ευτυχίας!»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 5: «Step by step: Τα αγαπημένα μου καλοκαιρινά χτενίσματα!»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 4: «Οι πιο καλοκαιρινές παιδικές μου φωτογραφίες και η νέα μου αγάπη»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 3:«Οι δικές μου στιγμές στο Δέστε Τους!»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 2: «Οι τάσεις στα μαγιό και οι δικές μου προτάσεις -πάνω μου!»

Κατερίνα Καινούργιου Blog Post 1: Η πρώτη celebrity blogger του Yupiii είναι εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα