Μέχρι και στο σούπερ-μάρκετ πηγαίνει η κοπέλα, για να αποδείξει την πραγματική της αξία. Φόρεσε, λοιπόν, κάτι απλό και απέριττο πάνω της, όπως ένα καυτό σορτσάκι ένα μπλουζάκι με ντεκολτέ για να ξεχειλίζει η σιλικόνη και ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες, πήρε το καρότσι... από το χέρι... (πονηρά μυαλά) και την είδε μία εργαζόμενη γυναίκα μία καλή νοικοκυρά.
Είδες τι κάνει ο άνθρωπος για να πάει μπροστά; Τι θυσίες; Ενώ θα έπρεπε να είναι στο σπίτι και να απολαμβάνει τη σάουνα και το ρυτιδιασμένο άκρο του θείου, είναι στους πέντε δρόμους (καλά μπορεί να είναι και στους τρεις, που της πηγαίνει περισσότερο ως αριθμός) και ψάχνει από ράφι σε ράφι.
Η αλήθεια είναι ότι δεν της το ζήτησε κανείς. Όχι, όχι, οικειοθελώς. Για να δείξει στις άλλες τρεις τσούπρες και κυρίως σε αυτή την Κέντρα Γουίλκινσον ότι αν κάνει κάποια κουμάντο στο Playboy Mansion αυτή είναι η Χόλι.
Τώρα γιατί το λέω αυτό; Γιατί τα δύο κουνελάκια έχουν τσακωθεί ουκ ολίγες φορές μεταξύ τους. Το τι εξτένσιον έχει φύγει δεν λέγεται.
Αυτά βλέπει και η τρίτη της παρέας η Μπρίτζετ και κάθεται ήρεμη στη γωνίτσα της με ένα νεγκλιζέ και ούτε μιλάει ούτε λαλάει το κορίτσι.