Aυτή είναι η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην πρεμιέρα του "Ενώπιος Ενωπίω"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επανέρχεται στη late night ζώνη του ΑΝΤ1 και με το "Ενώπιος Ενωπίω" την 1η Οκτωβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το "Ενώπιος Ενωπίω" και ο Νίκος Χατζηνικολάου ξαναμπαίνουν στην αρένα της late night τηλεόρασης με μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Στην πρεμιέρα της νέας σεζόν, ο διάσημος δημοσιογράφος συναντά τη Μαρία Καρυστιανού σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ποιον στόχο βάζει για τις επόμενες εκλογές η πρόεδρος του κινήματος "Ελπίδα για τη Δημοκρατία"; Τι λέει για τα εμπόδια που συναντά στα πρώτα της πολιτικά βήματα; Τα συναισθήματα για την απώλεια της κόρης της και η προσωπική της μάχη στη δίκη των Τεμπών.

Οι απαντήσεις την Πέμπτη 1 η Οκτωβρίου, στις 24:00, η Μαρία Καρυστιανού μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω".