Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο η Μάρω Κοντού, αν η πορεία της υγείας της συνεχίσει να έχει τη θετική πορεία που παρουσίαζε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Την αποκάλυψη έκανε ο Μιχάλης Γιαννακός, σε επικοινωνία που είχε με το "Πρωινό".
Όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γιαννακός σημείωσε ότι "Η Μάρω Κοντού νοσηλεύεται εδώ και πολλές μέρες στην καρδιολογική κλινική. Έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση της εδώ και μία δύο μέρες. Οι γιατροί σήμερα θα κάνουν επίσκεψη και αν η εικόνα της είναι η ίδια με τις δύο προηγούμενες ημέρες, αναμένεται το μεσημέρι να πάρει εξιτήριο. Η Μάρω Κοντού νοσηλεύτηκε στη καρδιολογική κλινική σε τετράκλινο θάλαμο. Ουδέποτε ζήτησε προνομιακή μεταχείριση και ήταν η χαρά του θαλάμου. Διασκέδαζε τους άλλους ασθενείς με ιστορίες, ένας άνθρωπος πραγματικά καταπληκτικός".
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι "Ήταν ψύχραιμη, χαμογελαστή, με τον καλό λόγο στους άλλους ασθενείς και να τους λέει ιστορίες από το θέατρο".
Μάρω Κοντού | Τα νεότερα για την υγεία της μετά την προσπάθεια του 90χρονου να εισβάλλει με μαχαίρι στο δωμάτιό της
Στην εκπομπή Buongiorno μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/6) ο Μιχάλης Γιαννακός, σχετικά με την προσπάθεια ενός 90χρονου να εισβάλλει χθες το βράδυ στο δωμάτιο που νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού, στο νοσοκομείο "Αττικόν".
Το περιστατικό
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε αρχικά πως"Χθες το βράδυ στις 22:00 έξω από την καρδιολογική κλινική, στην είσοδό της, περιφερόταν ένας 90χρονος άντρας, ο οποίος κρατούσε μια μικρή ανθοδέσμη στο χέρι. Τον αντιλήφθηκε μη νοσηλεύτρια, είπε ότι είναι ηθοποιός και από την άλλη έλεγε ότι είναι συγγενής, ξάδερφος της κυρίας Κοντού και θέλει να τη δει. Η νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε ότι στην πίσω τσέπη, είχε μια θήκη στην οποία υπήρχε μέσα μαχαίρι. Αμέσως ειδοποίησε τους σεκιούριτι, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και τον συνέλαβαν".
Η συμπεριφορά της Μάρως Κοντού
Στη συνέχεια είπε πως "Αντιλαμβάνεστε ότι αν αυτός ο άνθρωπος είχε και καμιά ψυχική νόσο και έμπαινε στον θάλαμό της, μπορεί σήμερα να είχαμε ένα τραγικότατο συμβάν. Δεν έβγαλε καν το μαχαίρι. Το αν ενημερώθηκε η κα Κοντού, θα το αποφασίσουν οι θεράποντες γιατροί να το πουν σήμερα το πρωί. Εγώ θέλω να πω για τη συμπεριφορά της κας Κοντού στο νοσοκομείο. Είναι από τους λίγους επώνυμους που δε ζητά προνομιακή μεταχείριση, βρίσκεται σε έναν θάλαμο με άλλους τέσσερις ασθενείς και είναι η χαρά του θαλάμου. Έχει πάντα ένα καλό λόγο, πραγματικά αξιοθαύμαστη"
"Η πόρτα είναι κλειστή στην κλινική το βράδυ. Αυτός έψαχνε μια ευκαιρία να μπει μέσα και μπορεί να έκανε και το χειρότερο. Η νοσηλεύτρια όταν αντιλήφθηκε το μαχαίρι ειδοποίησε τους σεκιούριτι, όπως λέι το πρωτόκολλο αυτοί ενημέρωσαν την αστυνομία και συνελήφθη" υπογράμμισε ο Μιχάλης Γιαννακός.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr