Στην πιθανότητα να δούμε και πάλι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τη Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να σημειώνει πως αυτό το σενάριο είναι πολύ πιθανό.
Επιστροφή στο "Πρωινό";
"Ακούστηκε πολύ έντονα ότι επιστρέφει η Σάσα Σταμάτη, Η ίδια το διαψεύδει" ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την Τίνα Μεσσαροπούλου να λέει:
"Είναι μια πληροφορία ότι η Σάσα επανέρχεται στο Πρωινό. Να σας θυμίσω ότι πέρσι ήτα στην ομάδα και αποχώρησε την τελευταία στιγμή για λόγους που είχαν να κάνουν με τη σειρά. Δηλαδή πού θα κάτσει η Σάσα, πού θα αναφέρεται. Είχε κλείσει, είχε συμφωνήσει η Σάσα. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ενδεχομένως να είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία θα δούμε. Είναι μία γυναίκα εκ των δύο που θα υπάρχουν στην εκπομπή"
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ανέφερε εκ νέου πως η Σάσα Σταμάτη έχει διαψεύσει το γεγονός, με τη δημοσιογράφο να τονίζει: "Θεωρώ ότι επειδή είχε συμβεί και το περσινό, η Σάσα από την πλευρά της -και ο οποιοσδήποτε από την πλευρά του- θα περίμενε μέχρι να ανακοινωθεί κάτι από τον σταθμό. Να σας πω ότι σήμερα έχει ραντεβού με τη διοίκηση η Φωτεινή Πετρογιάννη, για την οποία θα δούμε τι θα γίνει. Θεωρώ ότι είναι από τα πρόσωπα που θα συνεχίσει"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr