Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην οικογένεια και τους οικείους της, η είδηση θανάτου της Γωγώς Μαστροκώστα, με την κόρη της, Βικτόρια, να γνωστοποιεί το δυσάρεστο γεγονός. Το μεσημέρι της Δευτέρας (25/5) η ίδια δημοσιοποίησε και το πού και πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της μητέρας της, γνωστοποιώντας και την επιθυμία της οικογένειας.
Πότε θα τελεστεί η κηδεία
Σε Instagram story που δημοσιεύεσαι η Βικτόρια Δέλλα, αναφέρει:
"Εκ μέρους της οικογένειας,
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Τριάδος στο Ελληνικό. Θα ακολουθήσει η ταφή στο εξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, στον τόπο καταγωγής της μανούλας μου, για όσους επιθυμούν να παραστούν".
"Αντί στεφάνων, η οικογένεια επιθυμεί δωρεά στο Ίδρυμα Φλόγα. Θα υπάρχει κυτίο στην εκκλησία για οποιαδήποτε προσφορά".

Γωγώ Μαστροκώστα | Όσα είπε η κόρη της στους δημοσιογράφους έξω από τον Ευαγγελισμό
Με την είδηση θανάτου της Γωγώς Μαστοκώστα ξεκίνησε την εβδομάδα της η εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", με την δημοσιογράφο Βιργινία Πισιμίρη να βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" και να μεταφέρει το αίτημα της Βικτόριας Δέλλα, προς τους δημοσιογράφους, σε συσχετισμό με την εκλιπούσα μητέρα της.
Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του Mega είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, την Ανθή Βούλγαρη και το τηλεοπτικό κοινό πως "Πρέπει να σας πω ότι τη συναντήσαμε την κόρη της πριν από λίγο. Η οικογένειά της ζητά διακριτικότητα, όσο διακριτική ήταν και η ίδια η Γωγώ Μαστροκώστα τα τελευταία χρόνια που πάλευε με πολύ δύσκολη ασθένεια. Πρέπει να σας πω ότι είχε νοσήσει και πριν από αρκετά χρόνια, και μάλιστα όσο ήταν έγκυος στο παιδί της. Είχε ανακαλύψει τότε, όπως η ίδια είχε πει έναν καρκίνο στο στήθος. Το είχε πει και η ίδια ανοιχτά και το αντιμετώπισε με ψυχραιμία. Βγήκε νικήτρια από αυτή τη μάχη, αλλά φαίνεται πως τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο τα τελευταία χρόνια. Ο άντρας της ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της".
Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι "Η κόρη της μάς πλησίασε πριν από λίγο και μας ζήτησε να μη συσχετίσουμε αυτές τις δύο καταστάσεις (με τις ασθένειες). Δεν θέλει οι γυναίκες να απογοητευτούν και να συσχετίσουν την τωρινή κατάσταση με την τότε μάχη που είχε δώσει"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr