Follow us

"Καθόλου δεν με πίκρανε το ότι δεν συμμετείχα στην ταινία"

Ποιος έκανε αυτήν τη δήλωση για την ταινία "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή;"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; Rnew

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ταινία "Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή".

Ο ηθοποιός που συμμετείχε στη σειρά και πλέον ταινία του Αλέξανδρου Ρήγα ρωτήθηκε αν πικράθηκε που δεν συμμετείχε στην ταινία.

"Καθόλου, για ποιον λόγο; Εξάλλου αν έπαιζα και σε αυτήν την ταινία, επειδή συνέπεσε χρονικά μαζί με την προβολή της ταινίας "Καπποδίστριας", δεν θα ήταν ωραίο να βρίσκομαι και στις δύο" απάντησε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Βασιλική Ανδρίτσου: "Το γιατί ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν ήρθε στην πρεμιέρα του "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή..."

Για την ταινία "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" αλλά και για την απουσία του δημιουργού της, Αλέξανδρου Ρήγα, από την avant premiere, μίλησε η Βασιλική Ανδρίτσου ως καλεσμένη στο Happy Day, δίνοντας τη δική της οπτική και ξεκαθαρίζοντας τη στάση της γύρω από το θέμα.

Η ηθοποιός τόνισε αρχικά πως υπάρχουν όρια σε όσα μπορεί να ειπωθούν δημόσια, υπογραμμίζοντας ότι ο λόγος της απουσίας του Αλέξανδρου Ρήγα αφορά αποκλειστικά τον ίδιο:
"Αυτά που θέλω και μπορώ (να πω). Το γιατί δεν ήρθε ο Αλέξανδρος Ρήγας στην πρεμιέρα είναι ένα προσωπικό του θέμα, πρέπει να μιλήσει ο ίδιος γι' αυτό".

Παράλληλα, παραδέχτηκε πως και η ίδια επηρεάστηκε από τις συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας:
"Κάτι πήρε και μένα το αυτό μου. Κάθε τρεις και λίγο γινόταν αναβολή στην πρεμιέρα, αυτό είναι κάτι που το ξέρετε".

Η Βασιλική Ανδρίτσου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει με τον δημιουργό της ταινίας για τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στην avant premiere, ενώ περιέγραψε τη δική της εμπειρία από την προβολή:
"Εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί του γι αυτό (τον λόγο της απουσίας του από την avant premiere), εγώ αυτό που είδα στην avant premiere ειδικά μαζί με άλλους, ποτέ δεν το κάνω. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα και μπήκα και στο σινεμά και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πραγματικά είδα μια ταινία όχι που δεν περίμενα αλλά ήταν πολύ ψηλά ο πήχυς".

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για το τελικό αποτέλεσμα, τονίζοντας τον σύγχρονο χαρακτήρα της ταινίας και τη διαφορετική προσέγγιση του Αλέξανδρου Ρήγα:
"Είδα μια ταινία μοντέρνα, που φέρνει το θέμα στο σήμερα και χωρίς φόβο του δραματικού της κατάστασης. Γιατί ο Αλέξανδρος συνήθως κάνει τρελές μαύρες κωμωδίες".

Η ίδια απέφυγε να μπει σε λογική κριτικής ή αξιολόγησης των επιλογών του δημιουργού, σημειώνοντας:
"Εγώ δεν πιστεύω σε λάθη και σωστά, ο καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται. Είναι καλύτερο να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι από το να πιεστείς να κάνεις κάτι".

Κλείνοντας, υπογράμμισε τη συναισθηματική σχέση του Αλέξανδρου Ρήγα με την ταινία και άφησε να εννοηθεί ότι η απόφασή του να μην παραστεί δεν ήταν εύκολη:
"Ο Αλέξανδρος είναι ο πρώτος που πονάει αυτή την ταινία. Για να σκεφτεί να αποφασίσει να μην έρθει κάπως το σκέφτηκε".

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταφέροντας όσα ακούστηκαν στο παρασκήνιο σχετικά με την απουσία του δημιουργού:
"Ακούστηκε ότι το επίπεδο παραγωγής δεν ήταν αυτό που ήθελε ο ίδιος και έτσι έδειξε την αντίθεσή του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr