Follow us

Αυτό είναι το νέο βήμα του Τόνι Σφήνου

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Τόνι Σφήνος

Το Simion στον Πειραιά ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το νέο πρόγραμμα του Τόνι Σφήνου, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Μαρτίου. Οι εμφανίσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, με τον Τόνι Σφήνο να εμφανίζεται μαζί με την Εμμανουέλα Λάμπη και την Αντονέλλα, που συμμετέχουν σταθερά στο σχήμα ως "Τσικάκια".

Το πρόγραμμα συνδυάζει μουσική, χορό και χιούμορ, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις του καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια. Οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 22:00.

Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Λαμπερά κοστούμια, έντονα χρώματα, στρας, λουλούδια και διάθεση show χαρακτήρισαν τη φωτογράφιση της αφίσας και το βίντεο που πραγματοποίησε ο Τόνι Σφήνος μαζί με τα "Τσικάκια" του, Εμμανουέλα Λάμπη και Αντονέλλα. Με disco ρυθμούς, λαϊκά στοιχεία, ποπ αναφορές και χιουμοριστική διάθεση, οι τρεις καλλιτέχνες δίνουν μια πρώτη εικόνα από την παράσταση που θα παρουσιάσουν στη σκηνή.

Αυτό είναι το νέο βήμα του Τόνι Σφήνου
Τόνι Σφήνος
Τόνι Σφήνος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr