Την τελευταία της πνοή άφησε η Αναστασία Αθήνη σε ηλικία 77 ετών, όπως γνωστοποιεί η διαδικτυακή εφημερίδα e-maistros.gr, η οποία επικεντρώνεται σε ειδήσεις που αφορούν την Αμφιλοχία και την ευρύτερη Αιτωλοακαρνανίας. Η Αναστασία Αθήνη είχε γίνει ευρέως γνωστή λόγω της επίθεσης που είχε κάνει το 1997 στην Δήμητρα Λιάνη.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στο Μοναστηράκι της Βόνιτσας την Κυριακή (24.01.2026) στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη.
Το χαστούκι στη Δήμητρα Λιάνη
Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της Δήμητρςα Λιάνη, 10 χρόνια και 54 ημέρες", στις 10 Οκτωβρίου 1997 στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα, η εκλιπούσα είχε εμφανιστεί και μπροστά στο πλήθος αλλά και τις τηλεοπτικές κάμερες, χαστούκισε τη Δήμητρα Λιάνη.
Άμεσα απομακρύνθηκε από τους άντρες ασφαλείας και στη συνέχεια συνελήφθη και οδηγήθηκε με περιπολικό στην Ασφάλεια.