Η επίσημη ανακοίνωση του Open για τον "Αδύναμο Κρίκο" με τη Μαρία Μπακοδήμου

Ο "Πιο αδύναμος κρίκος" με τη Μαρία Μπακοδήμου έρχεται στο Open

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Ο "Πιο αδύναμος Κρίκος" έρχεται στο Ανοιχτό Κανάλι με τη Μαρία Μπακοδήμου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ OPEN

Το OPEN φέρνει ξανά στις οθόνες μας ένα από τα πιο εμβληματικά τηλεπαιχνίδια παγκοσμίως. Ο "ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ" επιστρέφει τη νέα σεζόν, πιο ανανεωμένος και πιο απαιτητικός από ποτέ.

Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Μαρία Μπακοδήμου, που με την αμεσότητά της, το εύστοχο σχόλιό της και το καυστικό χιούμορ της θα δώσει ρυθμό και ένταση στο παιχνίδι. Με τη δική της δυναμική, ο "ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ" γίνεται ακόμα πιο εκρηκτικός!

Σε κάθε επεισόδιο, οι παίκτες καλούνται να συνεργαστούν, να σκεφτούν γρήγορα και να πάρουν αποφάσεις υπό πίεση. Το κάθε λάθος μετράει και η ομάδα των 8 ατόμων πρέπει να συντονιστεί, όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Μόνο οι δυνατοί συνεχίζουν και στο τέλος οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποφασίσουν ποιος δεν τα κατάφερε, ποιος δεν απέδωσε όπως έπρεπε, ποιος θα αποχωρήσει, ποιος είναι ο "ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ".

Οι συμμετοχές άνοιξαν, και μπορείς να διεκδικήσεις το έπαθλο του παιχνιδιού και να κερδίσεις μέχρι και 10.000 ευρώ!

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tvopen.gr/adinamoskrikos, ή τηλεφωνικά στο 211 1900750.

Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ OPEN

Ο Τάσος Τρύφωνος δίνει συμβουλή στη Μαρία Μπακοδήμου για τον "Αδύναμο Κρίκο"

Ο Τάσος Τρύφωνος, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους παρουσιαστές των τελευταίων ετών, μίλησε ανοιχτά στο "Χαμογέλα και Πάλι" για την εμπειρία του από τον "Αδύναμο Κρίκο" το αποτύπωμα που άφησε στην καριέρα του, το κοινό και τη ζωή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα που θέλει τη Μαρία Μπακοδήμου να το παρουσιάζει.

Με αφορμή τη δική του εμπειρία και την καθοριστική επίδραση που είχε πάνω του η Έλενα Ακρίτα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε τι θα συμβούλευε έναν νέο άνθρωπο που θα έμπαινε στη θέση του.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

"Θα έλεγα στη Μαρία Μπακοδήμου τη συμβουλή που μου δωσε εμένα η Έλενα Ακρίτα 'να το κάνει δικό της', να μην κάνει ούτε την Ακρίτα πιο παλιά ούτε εμένα. Να βρει τα δικά της στοιχεία για να δώσει στο παιχνίδι. Αυτό θα ήταν το έξυπνο. Και μένα με ξεκλείδωσε η Έλενα Ακρίτα 'μου είπε είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι', το έγραψε και στο βιβλίο της, τη στιχομυθία που είχαμε στο τηλεφώνημα. Ήταν σαν να έδινα ένα show κάθε φορά."