Την επιστροφή του "Τσαντιριού" του για δεύτερη σεζόν στο Mega ετοιμάζει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος έπειτα από την περσινή επιτυχημένη σεζόν του θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.
Το καυστικό σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου και η σατιρική διάθεση του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή θα επιστρέψουν και πάλι στη μικρή οθόνη από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, στις 21:00. Παρά την ανακοίνωση της πρεμιέρας, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αν ο Λάκης Λαζόπουλος θα φιλοξενήσει και κάποιο πρόσωπο της επικαιρότητας ή κάποιον συνάδελφό του στο πρώτο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" της σεζόν.
Όσα είχε αναφέρει στο καλοκαιρινό φινάλε
Λίγο πριν πέσει η αυλαία του "Τσαντιριού" την περασμένη σεζόν, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε ανανεώσει το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας -μεταξύ άλλων- πως "Ευχαριστώ εσάς, ευχαριστώ που αντέχετε. Ευχαριστώ που αντέχουμε. Γιατί όλα αυτά έγιναν σήμερα. Σε μια βραδιά που μόνο οι ψυχές σας κρατάνε ζωντανό το Τσαντίρι"