Ένα πλήρες ρεπορτάζ για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασαν το πρωί του Σαββάτου (20/9) η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, στην πρεμιέρα του "Πρωινό Σαββατοκύριακο", με τους δύο δημοσιογράφους να κάνουν λόγο για σημαντικές αλλαγές στο "Power Talk" έπειτα και από συνάντηση της παρουσιάστριας με στελέχη του ΣΚΑΪ
Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε αρχικά πως "Υπάρχει μια διάψευση του σταθμού σε σχέση με τα σενάρια που κάνουν λόγο για κόψιμο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. Ο ΣΚΑΪ κατηγορηματικά το διαψεύδει. Έχει πει ότι η εκπομπή υπάρχει πίστωση χρόνου και δεν υπάρχει τίποτα για πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα που όταν δεν πάει καθόλου καλά, θα το κρατήσει ένας σταθμός γιατί έτσι είναι το γινάτι. Δεν πάει έτσι. Κάνουμε μια δουλειά ανταγωνιστική, πρέπει μέσα στο ταμείο να μπαίνουν λεφτά, να υπάρχει τηλεθέαση και να αφορά τον κόσμο αυτό που κάνουμε".
Συμπλήρωσε, επίσης, ότι "Υπάρχει πρόβλημα. Η τηλεθέαση παραμένει πολύ χαμηλά και χθες έπεσε κάτω από το 2% στο Δυναμικό Κοινό, το οποίο είναι δυσάρεστο. Είναι μια εκπομπή δουλεμένη, με καλούς δημοσιογράφους και έχει μια έμπειρη παρουσιάστρια. Υπάρχουν πολλές αρετές και είναι σε ένα σταθμό που είναι πάνω από την εκπομπή. Γίνεται τεράστια προσπάθεια. Προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και για αυτό έγινε πριν από δυο μέρες μια συνάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου με επικεφαλής και στελέχη του σταθμού, προκειμένου να βρουν έναν τρόπο, αυτό να σταματήσει. Να αρχίσει η εκπομπή να κάνει τηλεθέαση, να έχει ένα ενδιαφέρον, να συζητιέται, να υπάρχει αναπαραγωγή. Υπάρχουν πολλά προβλήματα".
Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης αποκάλυψε πως "Η εκπομπή αλλάζει ριζικά. Θα έχουμε αλλαγές σκηνικού. Το πιο σημαντικό είναι ότι έρχεται το τραπέζι και φεύγουν οι καρέκλες. Δε φεύγουν, όμως, μόνο οι καρέκλες αλλά και το κοινό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Να πω, επειδή το αναφέραμε ότι έχει ήδη γίνει πρόβα για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου χωρίς κοινό. Με αλλαγή σκηνικού. Την μέρα που συναντήθηκε με στελέχη του ΣΚΑΪ. Νομίζω ότι θα το δούμε πολύ σύντομα".