
*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων
Καλησπέρα, καλησπέρα.
Φινάλε σήμερα για μια εκπομπή... μοντέλο. Το "Καλοκαίρι Παρέα" με την Κατερίνα Καραβάτου. Όχι, ούτε θέλω να την αποθεώσω ούτε τίποτα. Η Καραβάτου ήταν πιθανότατα στην καλύτερη στιγμή της ever φέτος. Δεν πάτησε κάτω καμία, πάτησε τον εαυτό της και τον ξεπέρασε. Και για αυτό εγώ της δίνω ένα μεγάλο "μπράβο". Αυτά πρέπει να ξεπερνάμε.
Βέβαια, το "μοντέλο" δεν ήταν επειδή η Καραβάτου τα έσπαγε. Ήταν επειδή ήταν μια καλοδουλεμένη εκπομπή. Με θέματα, πάνελ, ανθρώπους που ήξεραν τι έλεγαν. Αντανακλαστικά και σύστημα. Το "Καλοκαίρι Παρέα" απέδειξε πως το καλοκαίρι μπορεί να γίνουν και καλές δουλειές, κόντρα στις τεράστιες αρπαχτές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στην Ενημέρωση έχουμε δει εκπομπές να στήνονται με έναν δημοσιογράφο και να το παίζουν και μεγαθήρια. Ή εκπομπές που ο παρουσιαστής δεν ξέρει ούτε να στήνεται για να φωτογραφηθεί, όχι να μιλήσει στην κάμερα.
Στο ίδιο... μοντέλο βέβαια ήταν και το "Καλοκαιρινό Ραντεβού" με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου. Τρανή απόδειξη πως έγινε "Ραντεβού το ΣουΚού" για την ερχόμενη σεζόν. Στο μετρημένο πλαίσιο του OPEN, με ένα απρόσμενα ωραίο δίδυμο που τελικά δεν σφάχτηκε όπως προβλέπαν όλοι και τελικά μπαίνει στην κούρσα του πλήρους ανταγωνισμού. Στο OPEN είναι, δεν θα κάνει 20άρια, αλλά θα έχεις ένα ωραίο υλικό στο βιογραφικό σου, αν δουλέψεις μαζί τους.
Με χαμηλότερους τόνους "συστήθηκαν" ο Δημήτρης Πανόπουλος και η Μάρτζυ Λαζάρου ως δίδυμο, μέσα από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Επιτέλους ο Δημήτρης Πανόπουλος θυμήθηκε το καλό του τηλεοπτικό πρόσωπο και δεν αδίκησε τον εαυτό του με μία ακόμα περίεργη ατάκα.
Πόσο αστείο και πόσο δείγμα των ημερών μας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη στο "Πρωινό Σαββατοκύριακο" του ΑΝΤ1 και ένα από τα άλλοτε πρωτοπαλίκαρα της εταιρίας του, της ΙΜΑΚΟ θα στέκεται απέναντι σε ρόλο ανταγωνίστριας, η Αλεξάνδρα Τσόλκα, πλαισιώνοντας Κωνσταντάρα και Μαλέσκου. Αντιλαμβάνομαι την αξία της Τσόλκα, ένας άνθρωπος που το σινάφι μας εκτιμά πολύ και αγαπούν άνθρωποι που σέβομαι. Δεν ξεχνώ το κακό τηλεοπτικό της παρελθόν βέβαια. Όλα περνούν, όλα καινούργια θα 'ρθουν. Κι άλλες ιάθηκαν, μόνο που τώρα δεν υπάρχει κολυμβήθρα του Σιλωάμ με ταμπέλα Ελένη Μενεγάκη. Ό,τι είναι τώρα, που λέει και η συμπαθέστατη Ιωάννα.
Ποταμός ήταν η Νάνσυ Παραδεισανού στο τελευταίο της Q&A video στο YouTube. Επειδή τυγχάνει να καταλαβαίνω σε ποια εκπομπή αναφέρεται και ποια είναι τα -μάλλον δύο- πιο πρόσφατα πρόσωπα που θεωρεί κλόουν, εγώ θα έλεγα πως ακόμα και αν δεν γουστάρει η ίδια να διαφημίζει ηλίθιους, όπως είπε, είναι η ζωή που παίρνει τον ρόλο να αποδείξει ποιος είναι ο καθένας. Και καλώς ή κακώς, ο κακός είναι έξυπνος, μπορεί και να κρυφτεί. Οι υπόλοιποι όμως προδίδονται μόνοι τους.
Καλό σαββατοκύριακο!

Σε κάθε περίπτωση, τα social media μου για κουβεντούλα, ιδέες και προτάσεις είναι στη διάθεσή σας.
http://instagram.com/sirconstantino
https://www.facebook.com/constantinos.antonatos
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr