Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας 1 Σεπτεμβρίου η εκπομπή "Πρωινή Ζώνη" με τον Νίκο Υποφάντη και την Αλεξάνδρα Καϋμένου, μέσα από τη συχνότητα του Action 24.
Οι δύο παρουσιαστές καλημέρισαν τους τηλεθεατές λίγο μετά τις 06:00, σε ένα ξεκίνημα γεμάτο κέφι, τραγούδια και χορούς, δίνοντας το στίγμα για τον χαρακτήρα της νέας πρωινής εκπομπής.
"Καλημέρα σας κύριες και κύριοι. Θα είμαστε εδώ και θέλουμε να σας κρατάμε συντροφιά. Θέλουμε να γίνουμε η πρωινή σας παρέα. Θέλουμε να λέμε μαζί την πρώτη καλημέρα, να ξυπνάμε ωραία και να συζητάμε για όλα όσα μας απασχολούν", είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Καϋμένου, υπογραμμίζοντας τον στόχο της ομάδας να δημιουργήσει μια ζεστή και φιλική σχέση με το κοινό.
Με τη σειρά του, ο Νίκος Υποφάντης πρόσθεσε: "Θέλουμε να σας κρατάμε συντροφιά με καλές ειδήσεις αν μπορούμε γιατί τις έχουμε ανάγκη και εμείς αλλά και εσείς που θα μας βλέπετε από το σπίτι. Μια πολύ μεγάλη καλημέρα σε όλους και όλες και εύχομαι ότι καλύτερο για τον Σεπτέμβρη που έρχεται".