
Ανακατατάξεις και μεταθέσεις εκπομπών φέρνει στον ΣΚΑΪ το "Exatlon", σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη "Real Life".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, το νέο ριάλιτι παραγωγής AcunMedya θα αποτελέσει τον βασικό "πολιορκητικό κριό" του ΣΚΑΪ στη μάχη της prime time, ενώ η έλευσή του θα μετακινήσει για αργότερα άλλα ψυχαγωγικά προγράμματα του σταθμού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το "Exatlon" θα έχει καθημερινή μετάδοση και τελικό κάθε Σαββατοκύριακο ή εβδομάδα, καταλαμβάνοντας μεγάλο μέρος της prime time. Για την παρουσίαση του "Exatlon" κλείδωσε ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μετά το Star και το "GNTM" θα δοκιμαστεί σε ριάλιτι με αθλητικά στοιχεία και έντονη ομαδικότητα. Μαζί με το "Exatlon" στην αρχή της σεζόν θα επιστρέψει και το "The voice" με μετάδοση δύο φορές την εβδομάδα.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι στον ΣΚΑΪ είναι πολύ δύσκολο να "χωρέσουν" το "The Floor" με τον Γιώργο Λιανό, το "The Wall" με τον Χρήστο Φερεντίνο, ή να στηθεί και φέτος η εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και το "Η Ελλάδα ψηφίζει" με τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο.
Το επικρατέστερο σενάριο. όπως διαβάζουμε, είναι τα υπόλοιπα ψυχαγωγικά προγράμματα του ΣΚΑΪ να μετατεθούν για αργότερα. Το "Exatlon" θα έχει μεν καθημερινά επεισόδια, αλλά θα διαρκέσει συνολικά ενάμιση μήνα.
Η πρεμιέρα του υπολογίζεται για τις 14 ή τις 21 Σεπτεμβρίου, με το φινάλε του να τοποθετείται στις αρχές με μέσα Νοεμβρίου. Με βάση αυτά τα στοιχεία, το "Exatlon" εκτοπίζει το "The floor", το "The wall" και το "Η Ελλάδα ψηφίζει" από τον προγραμματισμό του Νοεμβρίου.
Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μόνο οι live σατιρικές εκπομπές του Μάρκου Σεφερλή εξετάζονται να βγουν στον αέρα, εφόσον όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν στα τέλη Σεπτεμβρίου.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr