Στην εκπομπή "Καλοκαιρινό Ραντεβού" αποκαλύφθηκαν τα νέα δεδομένα για τη διαδοχή του Γιώργου Παπαδάκη στο "Καλημέρα Ελλάδα" από το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα.
Ενώ ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητιόταν για την πρωινή εκπομπή ειδήσεων πλέον δεν εντάσσεται στα σχέδια του σταθμού εφόσον δεν προχώρησαν οι συζητήσεις του με τον ANT1:
"Έχουμε υποψήφιους παρουσιαστές και κάποιοι που ήταν φαβορί ήταν από αυτούς που έφυγαν από την κούρσα της διαδοχής. Ο Δημήτρης Πανόπουλος με τη Ρίτσα Μπιζόγλη ήταν μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα στις σκέψεις τους. Ο Δημήτρης Πανόπουλος είπε ότι δεν θα συμμετέχει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 το καλοκαίρι", ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας..
Και συμπλήρωσε: "Για πολύ καιρό εξέταζε το κανάλι να κάνει ένα "Happy Day". Τώρα μπαίνει στο κάδρο η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο Νίκος Ρογκάκος. Ως δίδυμο. Δεν έχουν γίνει απλά νύξεις αλλά συζητήσεις. Η Ρίτσα Είμαστε μακρυά από τις τελικές αποφάσεις. Υπάρχουν οι φωνές που δεν έχουν εγκαταλέιψε το σενάριο ενός happy day μπορεί να δούμε αλλαγές μέσα στο καλοκαίρι".