Προχωρά με ταχείς ρυθμούς η ελληνική μεταφορά της σειράς "The good doctor" που θα φέρει τον τίτλο "Το θαύμα".
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εφημέριδα "Real Life", ο Δημήτρης Καπουράνης επελέγη και συμφώνησε να είναι πρωταγωνιστής στη σειρά "Το θαύμα" για να υποδυθεί τον νεαρό γιατρό που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.
Μετά το "Ναυάγιο" στο Mega και "Τα καλύτερά μας χρόνια" στην ΕΡΤ, ο γνωστός ηθοποιός μεταπηδά στον Alpha, που αναμένεται να βγάλει στον αέρα το "Θαύμα" στο β’ μισό της σεζόν.
ΌΠως διαβάζουμε, η σειρά θα παραλάβει την… ιατρική σκυτάλη από τον "Γιατρό" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που θα μεταδοθεί στην εκκίνηση της σεζόν και μέχρι τα Χριστούγεννα. Η σειρά "Το θαύμα" αναμένεται να ξεκινήσει προσεχώς γυρίσματα, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει επιδότηση από το ΕΚΚΟΜΕΔ.