Follow us

Τέλος οι δημιουργοί της "Μάγισσας" από τον ΑΝΤ1; Αυτή είναι η νέα σειρά που ετοιμάζουν

Το επόμενο βήμα των δημιουργών της "Μάγισσας"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Η Μάγισσα - Έλλη Τρίγγου Rnew

Δεν συνεχίζεται η συνεργασία των δημιουργών της "Μάγισσας" με τον ΑΝΤ1, όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος στο "Καλύτερα δε Γίνεται" του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του διευθυντή του yupiii, οι Λευτέρης Χαρίτος, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης αποχωρούν ια την επόμενη σειρά τους, η οποία πιθανότατα θα βγει εκτός ΑΝΤ1.

Πρόκειται για μία πολύ διαφορετική mini σειρά εποχής 10 επεισοδίων, η οποία θα έχει τίτλο "Πατρόν" και θα μας ταξιδέψει στη δεκαετία του '60 σε έναν οίκο μόδας. Η αναζήτηση των προσώπων, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι.

"Γι' αυτήν τη σειρά νομίζω μιλούν με άλλα κανάλια εκτός ΑΝΤ1, δεν έχει ανακοινώσει και ο ΑΝΤ1 κάτι για την επόμενη σεζόν" ανέφερε ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr