Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η σύνθεση της ομάδας της καλοκαιρινής εκπομπής της Κατερίνας Καραβάτου αφού δεν έχουν κλειδώσει ακόμη τα πρόσωπα που θα συντροφεύσουν την παρουσιάστρια στο πάνελ.
Ενώ αρχικά ο Δημήτρης Πανόπουλος θεωρούνταν ότι θα αποτελεί μέλος της ομάδας μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τη Μαρία Αντωνά, φαίνεται ότι η συμφωνία δεν προχώρησε.
"Του έγινε μια πρόταση για το καλοκαιρινό, έγιναν συζητήσεις.. ρώτησε και για το χειμώνα δεν είχε απάντηση για το χειμώνα. Δεν προχώρησε η συνεργασία αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με αυτό που Ο Δημήτρης Πανόπουλος θα έμενε στην εκπομπή μέχρι 31 Ιούλη, μετά θα έπαιρνε άδεια", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Πολυκάρπου στο ρεπορτάζ της στην εκπομπή "Super Κατερίνα".
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με τη σειρά της: "Μήπως ήθελε να γίνει συμπαρουσιαστής με την Κατερίνα Καραβάτου;"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr