Follow us

Αυτές είναι οι νέες σειρές - υπερπαραγωγή που ετοιμάζει η ΕΡΤ

Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά της ΕΡΤ

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
ΕΡΤ Rnew

Το "πράσινο φως" για τις σειρές "Στην άκρη της θάλασσας" και "Οι θάλασσες που μας χώρισα" έδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα "Real Life".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, "Οι θάλασσες που μας χώρισα" βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Τέκου και προορίζεται για το ERTFLIX. Πρόκειται για ένα οικογενειακό δράμα που διαδραματίζεται στη Σύμη, στην Κωνσταντινούπολη και στην Αλεξάνδρεια εν μέσω σημαντικών γεγονότων για τον ελληνισμό.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι στη δραματική σειρά εποχής συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Λέχου.

Περνώντας "Στην άκρη της θάλασσας", η εφημερίδα αναφέρει ότι η σειρά προορίζεται για την prime time της ΕΡΤ1 με δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός απόφοιτου Ιατρικής που χάνει την κοπέλα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και απομονώνεται σε ένα ακριτικό νησί όπου εργάζεται σαν γιατρός για να επουλώσει τις πληγές του.

Όπως επισημαίνει η "Real Life" το μπάτζετ της μυθοπλασία της ΕΡΤ εκτοξεύεται σε σχεδόν 28 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Tags