
Kαταρχάς ας πούμε μία μικρή αλήθεια: Η τέλεια μπριζόλα δεν είναι ίδια για όλους γιατί πολύ απλά οι προτιμήσεις στους βαθμούς ψησίματος διαφέρουν. Αν ξεπεράσουμε αυτό το στάδιο, και απλά μιλάμε για την τέλεια μπριζόλα από άποψη καλού ψησίματος και νοστιμιάς, το ερώτημα που παραμένει κρίσιμο είναι πάρα πολύ απλό: πότε είναι έτοιμη η μπριζόλα;\
Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr