Τι θα φας πριν, κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά το Πάσχα - Τα tips της διατροφολόγου

Για να απολαύσεις τα εδέσματα του Πάσχα με την οικογένεια και τους φίλους σου και να κάνεις τη μετάβαση στη μεσογειακή διατροφή, μείνε πιστή στις συμβουλές που ακολουθούν.

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Η μετάβαση από ένα κυρίως χορτοφαγικό πρότυπο διατροφής, όπως αυτό της νηστείας, στο πασχαλινό τραπέζι και έπειτα στο μεσογειακό πρότυπο διατροφής συνιστάται να είναι ομαλή, ώστε να αποφευχθούν απότομες αυξομειώσεις στο σωματικό βάρος και η διαταραγμένη λειτουργία του οργανισμού.

Πρακτικά, μετά τη νηστεία προτείνεται σταδιακή αλλαγή διατροφικών συνηθειών και επανεισαγωγή βασικών ομάδων τροφίμων στο διατροφικό πλάνο, όπως γαλακτοκομικά, κρέας, αβγά, ψάρια.

H συνέχεια εδώ