Στο Γαλαξίδι βρίσκονται οι πρωταγωνιστές του "Άγιου Έρωτα" για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δραματικής σειράς εποχής του Alpha.
Μεταξύ αυτών, ο Γιάννης Τσορτέκης, η Ηρω Μουκίου, ο Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, ο Αλέξανδρος Δαβιλάς και η Ιωάννα Ανεμογιάννη.
Όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του "Άγιου Έρωτα" στη "Super Κατερίνα"
Αρχικά, ο Γιάννης Τσορτέκης (Κλεάνθης) είπε: "Βρισκόμαστε στο Γαλαξίδι επειδή κατεβήκαμε από τα ορεινά του νομού Φωκίδος, από την Αρτοτίνα που είχε κάτι δουλειές γιος μου -θα το δείτε σε επόμενο επεισόδιο. Από την Αρτοτίνα κατηφορίσαμε στα παραθαλάσσια για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει".
Η Ηρώ Μουκίου (Σμαρώ) ανέφερε: "Ο Κλεάνθης και η Σμαρώ έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, δρόμο ακανθώδη, δεν έχει ακόμη ροδοπέταλα. Το διαζύγιο αργεί, όλη η προσοχή τους έχει πέσει στον Αργύρη, ο οποίος θα ψάξει να βρει το χαμένο του μωρό. Και νομίζω ότι εκεί δίνεται μεγαλύτερη έμφαση – για το παιδί τους που ψάχνει το παιδί του. Ο Κλεάνθης με τη Σμαρώ βιώνουν ένα άτυπο μήνα του μέλιτος, μένουν μαζί, περνάνε καλά. Ο Κλεάνθης τρώει μαγειρευτό φαγητό από χεράκια της Σμαρώς και είναι ευτυχισμένος δίπλα στη Σμαρώ".
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος (Αργύρης) δήλωσε: "Ο Αργύρης θα αναζητήσει το παιδί του με τη Χλόη, το παιδί που του έχουν πει ότι έχει πεθάνει. Θα έχει αίσιο τέλος αυτή η αναζήτηση; Ναι, νομίζω πως θα έχει. Ο Αργύρης θα κάνει τα πάντα, θα προσπαθήσει να βρει το παιδί και πιστεύω ότι θα δικαιωθεί. Και μετά θα μείνει με τους ανθρώπους που τον αγαπάνε και αγαπάει… Ε, ναι, με την Τζένη Καζάκου (σ.σ. Δώρα)".
Αμέσως μετά, ο Αλέξανδρος Δαβιλάς (Τάσος) είπε: "Ο Τάσος, δουλεύω στη ΠΑΜΑΡ είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και ελπίζω να βρεθεί μια σωστή γυναίκα και για μένα". Κλείνοντας, η Ιωάννα Ανεμογιάννη (Μάρω) ανέφερε: "Κι εγώ δουλεύω στην ΠΑΜΑΡ, είμαι λίγο ερωτευμένη".