Ο πατήρ Αντώνιος της "Κιβωτού" δικάζεται σήμερα για το αδίκημα της ασέλγειας

Ο πατήρ Αντώνιος θα πρέπει να αντικρούσει τις καταγγελίες ενός 19χρονου, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της "Κιβωτού" στην επαρχία, και ενός 15χρονου, σήμερα, αγοριού

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

"Εκμεταλλευόμενος το "ιερατικό" του προφίλ και έχοντας πλήρη εποπτεία των δομών της "Κιβωτού του Κόσμου", προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις κατά των δύο παιδιών”.

Η φράση αυτή, της εισαγγελικής πρότασης για την παραπομπή του σε δίκη, συμπυκνώνει τη νομική αλλά κυρίως ηθική βαρύτητα της δίκης που αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, με κατηγορούμενο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου πατέρα Αντώνιο. Έχοντας ήδη καταδικαστεί στη δίκη για τα πλημμελήματα ως ηθικός αυτουργός σε συνολικά πέντε πράξεις κακοποίησης ανηλίκων τροφίμων σε δομές της οργάνωσης, θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τις κακουργηματικές πράξεις ασέλγειας κατά ανηλίκων.

H συνέχεια εδώ