
Ο Μιχάλης Μητρούσης ήταν το θύμα του τροχαίου στη λεωφόρο Συγγρού, το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με "Το Πρωινό"
Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Mega, το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο ηθοποιός κινούνταν στη μεσαία λωρίδα επί της Συγγρού. Ένα αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να αλλάξει λωρίδα παρέσυρε τον ηθοποιό για αρκετά μέτρα.
Ο Μιχάλης Μητρούσης έχει υποστεί κάταγμα περόνης αλλά είναι καλά στην υγεία του. Ο ίδιος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση.
Μιλώντας στο "Πρωινό", ο ηθοποιός μέσα από το νοσοκομείο ανέφερε: "Είχα πραγματικά άγιο. Αν δεν ήμουν γυμνασμένος, θα είχα σκοτωθεί. Ευτυχώς φόραγα κράνος. Ακούω από πίσω ένα θόρυβο και απλά πετάχτηκα από τη μηχανή. Χτύπησε το κράνος στην άσφαλτο και μου άνοιξε. Σηκώθηκα όρθιος κατευθείαν και έψαχνα το κορμί μου. Θα κάνω σήμερα το χειρουργείο στο ΚΑΤ και μετά θα πάω στο σπίτι μου. Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr