

Με επίκεντρο τη φρεσκάδα και την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, το Psarlou παντρεύει την αγάπη για τη θάλασσα με τη σύγχρονη γαστρονομία, σε έναν χώρο που αποπνέει κομψότητα και μοντέρνα αισθητική.

Στο τιμόνι της ομάδας, ο Κώστας Ντούζος, γνωστός για την πολυετή εμπειρία του στον χώρο και την ικανότητά του να προμηθεύεται το καλύτερο ψάρι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μαζί με την ομάδα του, δημιουργούν γεύσεις που ξυπνούν αναμνήσεις, μέσα από γευστικούς συνδυασμούς που δίνουν νέα διάσταση στην αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Psarlou Creative Seafood Experience
Το νέο εστιατόριο που σέβεται τις ρίζες του,
χωρίς να φοβάται να αναζητήσει νέους ορίζοντες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr