
Σε αναζήτηση νέας μίνι σειράς για το ERTFLIX βρίσκεται η διοίκηση της ΕΡΤ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη 'Real Life".
Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά τη σειρά για τα πρώτα χρόνια της Μαρίας Κάλλας, η Δημόσια Τηλεόραση παραμένει σε μουσικά μονοπάτια και μεταπηδά στο ελαφρολαϊκό τραγούδι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στο τραπέζι έχει πέσει πρόταση για μία νέα βιογραφική σειρά που αφορά τη ζωή της σπουδαίας τραγουδίστριας Τζένης Βάνου. Στην ομάδα που κατέθεσε την πρόταση συμμετέχει η Φωτεινή Δάρρα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μίνι σειρά 8-9 επεισοδίων. Μέσα στον Δεκέμβριο θα "ανέβει" στην πλατφόρμα τη; ΕΡΤ η σειρά "Η Μαρία που έγινε Κάλλας" ενώ στα τέλη του Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα στο ERTFLIX το "Απαραίτητο φως" με πρωταγωνιστή τον Αναστάσιο Ροϊλό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr