Follow us

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: H συμφωνία κορυφής που παραβίασαν προκαλώντας τεράστιο πονοκέφαλο στο παλάτι

Τι προβλέπει η αυστηρή συμφωνία της Συνόδου Κορυφής του Σάντρινγκχαμ που υπογράφουν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας - δυσαρεστημένη και προβληματισμένη η βασιλική οικογένεια

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Meghan Markle - πρίγκιπας Harry

Πριν αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είχαν υπογράψει διάφορες συμφωνίες, όπως συμβαίνει με όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ένα από όλα αυτά είναι η απαγόρευσης της εμπλοκής κάποιου μέλους του παλατιού με την πολιτική και τη δημόσια υποστήριξη κάποιου κόμματος ή υποψήφιου.

Μετακομίζοντας στην Αμερική, το ζευγάρι όχι μόνο παραβίασε τη συμφωνία που είχε συνάψει με τη Βασιλική Οικογένεια, αλλά το έκαναν και με μεγάλη έμφαση.

Διαβάστε παρακάτω στο The TOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr