Follow us

Ο γοητευτικός Γουίλιαμ και η κούκλα ξαδέλφη του Λαίδη Κίτι Σπένσερ σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση - Το "μήνυμα" στον πρίγκιπα Χάρι

Οι κούκλες ανιψιές της Νταϊάνα έδειξαν την υποστήριξή τους στον πρίγκιπα Γουίλιαμ εν μέσω διαμάχης με τον πρίγκιπα Χάρι.

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THE TOC
Πρίγκιπας William

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση με τις ξαδέλφες του από την πλευρά της μητέρας του έκανε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι προστάτης φιλανθρωπικής οργάνωσης για τους αστέγους και ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στα βραβεία Centrepoint που απονεμήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 16/10. Ο Γουίλιαμ πήγε στην τελετή που φιλοξενήθηκε στο Βρετανικό Μουσείο, με μαύρο σμόκιν και γοητευτικό αξύριστο look.

Μαζί με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, στην εκδήλωση πήγαν οι πρώτες ξαδέρφες του, Λαίδη Κίτι Σπένσερ, η Λαίδη Ελάιζα Σπένσερ και η Λαίδη Αμέλια Σπένσερ. Οι τρεις τους είναι κόρες του αδελφού της Νταιάνα, Τσαρλς Σπένσερ.

Διαβάστε παρακάτω στο The TOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr