Το "Deal" επιστρέφει στον Alpha με τον Γιώργο Θαναηλάκη! Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Πότε κάνει πρεμιέρα το "Deal";

ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Το "Deal" επιστρέφει στον Alpha με τον Γιώργο Θαναηλάκη.

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

22 παίκτες! 22 σφραγισμένα κουτιά! Ένας τραπεζίτης και ένας μόνο στόχος… Τα 70.000€!!!

Το Deal επιστρέφει, ανανεωμένο, με νέο παρουσιαστή, νέο σκηνικό, νέα δικηγόρο και περισσότερα κέρδη!

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου το "Deal" επιστρέφει στον Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη, και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο!

Στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης οι παίκτες έρχονται αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους deal και να διεκδικήσουν 70.000€.

Κέρδη, αγωνία, γέλιο, ρίσκο, αλλά και τα 5 κουτιά έκπληξη με το νούμερο 23. Θα ρισκάρει ο παίκτης να συνεχίσει; Θα διπλασιάσει το ποσό που έχει ήδη κερδίσει, θα φύγει με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσει όλα;

Η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής για να δίνει την τελική έγκριση πριν την έναρξη του παιχνιδιού.